Beskrivning

Utmärkt skick och sparsamt använd.

Dimensioner: höjd 80 cm x bredd 56 cm x djup 70 cm, sitthöjd: 41 cm.

Den lila färgen är svår att fånga med min kamera, så därför bifogas bild från leverantören som bäst reflekterar hur färgen ser ut i verkligheten. Se bilden med helvit bakgrund.

Säljs för 3500 kr. Nypris i butik 10 480 kr

Om du inte vill hämta fåtöljen hos mig kan jag leverera den inom Stockholmsområdet mot en avgift eller så kommer vi överens om något annat frakt-alternativ.

Fåtöljen Ace från Normann Copenhagen har en modern och tidlös design som utstrålar elegans och enkelhet. Stolens formgivning har en minimalistisk och avskalad stil, med rena linjer och en tydlig geometrisk form. Ryggstödet på fåtöljen är något rundat och svagt lutande bakåt, vilket ger ett behagligt stöd för ryggen. En annan detalj som bidrar till stolens formspråk är dess smala ben, vilket ger en luftig och lätt känsla till fåtöljen. Ace har en bekväm och ergonomisk form som gör den perfekt för avkoppling och avslappning. Ace har en robust stomme av massivt trä och ett bekvämt stoppat säte och ryggstöd, klätt i högkvalitativt lila tyg. Designad av den danska formgivaren Hans Hornemann.

Objektsnr 624996018

Visningar 174

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 29 mar 13:49

Fåtölj Normann Copenhagen “Ace Lounge Chair” Lila.

Pris

3 500 kr
Annonsen är avslutad

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?