Beskrivning

Madrass Merino finns i många storleka .

(Även specialmått kan utföras mot förfrågan).


  • Ullsängkläder är hygieniska, lindrande och avslappnande att sova i.
  • Ullsängkläder känns aldrig kalla när du kryper ner i bädden.
Material:

Övre lagret 100% merinoull,

understa lagret 100% bomull.


Andningsaktiv:

Ullfibern består av ett kanalsystem som tillåter luft att passera i båda riktningarna. (ungefär som ett välventilerat hus)
Ull absorberar kroppsfukten 5-6 ggr effektivare än tex bommull. Sängkläderna känns därmed aldrig fuktiga. Den fukt som ständigt lämnar kroppen ventileras därmed bort från sängen och du ligger torrt och skönt.

Temperaturreglerande:

Luftkanalerna hos ullfibern kan öppna och stänga. Vid kyla stänger de och därmed behåller du din kroppsvärme.
Vid värme öppnar de upp och ventilerar bort överskottvärmen. Dessa egenskaper gör att ullbädden upplevs behaglig året runt.
Oavsett vad just ditt skäl till att skaffa
ullbädd är, är vi övertygade om, att du som så många andra, kommer älska dina ullsängkläder och den sköna känslan att sova i dem.
Kanske har du hört någon nämna ullsängkläder och hur sköna de är. Kanske är det så att du inte är nöjd med att sova i dun eller syntet och letar därmed efter ett annan mer naturlig lösning

Lättskött:

Tack vare lanolinet stöter ull av god kvalité bort smuts och damm. Därför räcker det normalt med att vädra ullsängkläder regelbundet (2-4 ggr i månaden) gärna vid fuktig väderlek. Undvik starkt solsken.
2 ggr per år rekommenderar vi att du sprayar på lanolin utblandat med vatten i samband med vädring. Metoden rekommenderas även som en lättare torrskumrengöring. Spraya på lanolin utblandat med vatten över hela ytan. Låt torka. Efter den torkat dammsuger eller skakar du produkten.
Snötvätt är kanske den äldsta och mest välbeprövade sättet att tvätta ull. Lägg ut bädden i snön (ny och ren) och låt ligga någon timma. Skaka ur.
Fläckborttagning: Använd lanolin utblandat med vatten. Spraya på fläcken och schamponera in den. Låt torka och borsta upp luggen.

Objektsnr 628135345

Visningar 147

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 25 apr 15:01

Ullbäddmadrass Ull lakan 100% merinoull 100% bomullstyg 90/200 madrassöverdrag

Pris

1 123 kr
Annonsen är avslutad

MerinoWool

Zory, Polen

4.9

MerinoWool

Företag

Toppsäljare

302 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?