Auktionen är avslutad.

Du kanske gillar någon av dessa?

 1. -0%

  Ikea sängbord i mycket gott skick

  Mimmimimmi | Betyg: Ej bedömd ons 10:26
  1. 150 kr 150 kr 0 bud
  2. Avhämtning
  1. 299 kr 299 kr
  2. Avhämtning
 2. Fri frakt!
  1. 1 130 kr 1 130 kr
  2. Fri frakt!
 3. Fri frakt!
  1. 2 010 kr 2 010 kr
  2. Fri frakt!
  1. 1 499 kr 1 499 kr 0 bud
  2. Avhämtning

IKEA Sängbord re-design av Mimmi Lidmår (lidmårhome) för hopeful.nu/kvinnofrid

767 besökare

Auktionen är avslutad

Vinnare: embys

Beskrivning

IKEA Sängbord
Detta sängbord är helt unik och designad av inredaren Mimmi Lidmår (lidmårhome). Den är skapad exklusivt för välgörenhetsauktionen och hela beloppet går till Västerås Stadsmission och deras projekt Kvinnofrid (se förklaring längre ned).

Möbeln finns att se i utställningen på Erikslund Shopping Center 17-23 april 2017. Det är också där vinnaren av auktionen hämtar möbeln någon gång mellan 25-27 april kl. 10:00 - 19:00.

Läs mer: http://hopeful.nu/kvinnofrid/

Mimmi Lidmår
Jag är 30 år – inredare/homestylist med egna företaget Lidmårhome. Flerårig erfarenhet som dekoratör med uppdrag för bla Kvarteret Igor, samarbetar med flera mäklarfirmor i Västerås, samt i olika projekt med företag, varumärken och butiker. Från början kläddesigner.

http://tandlakarvillan.thehappyhill.se
https://instagram.com/tandlakarvillan

Motivering
Det känns extra viktigt för mig som kvinna att kunna bidra med något som kan hjälpa andra kvinnor, som i kvinnofridsprojektet som är helt fantastiskt! Jag försöker själv bidra till mindre näthat och mer tjejpepp via mina sociala medier för att kvinnor ska bli mer empatiska och mindre missunnsamma och hätska mot varandra på nätet, där många kvinnor mobbas idag, mestadels av andra kvinnor!

Min idé
Min vision var att välja en möbel jag kunde förändra mycket, men utan att krångla till det, den skulle kännas enkel, elegant och okomplicerad. Exklusiv med små medel, och tidlös i färg och materialval så att den passar in i de flesta hem övertid.

Om Hopeful.nu/kvinnofrid
Kvinnofrid är ett projekt för att synliggöra kvinnor i Västerås som idag lever i hemlöshet, missbruk, psykisk ohälsa och som är våldsutsatta. Hopeful.nu samarbetar i det här projektet med Västerås Stadsmission. Därför har vi valt att starta en välgörenhetsauktion på Tradera. Utvalda möbler från IKEA Västerås och Västerås Stadsmission re-designas av 5 kända inredare samt konstnären Lena A Linderholm.

Läs mer: http://hopeful.nu/kvinnofrid/