Beskrivning

Byggd av den som jag köpte min säng av för ca. 1 år sen. Delarna kostade runt 5000 kr totalt enligt den personen. Gaveln har måtten 274,5x121,5x9,5 cm. Allt är i väldigt bra skick.

Det finns ett skåp till varje sida av sängen. De har gångjärn som stänger luckan mjukt och fint utan ljud. Längst ner i skåpen (på gaveln men sitter där skåpen ska vara) finns jordade eluttag med 2 platser vardera som sitter horisontellt. Det är också 2 st USB-uttag ovan varje skåp i gaveln. Jag har inte kollat vad de levererar men de är märkta "5V 4.8A" och laddar min Pixel 6a utan problem (tyvärr inte "fast charge" men det beror ju på att de saknar stöd för det och inte antal watt). Skåpens mått på insidan är 56x26,4 cm.

Det är också 1 st LED-lampa på varje sida av sängen i gaveln som går att vrida i sidled. De styrs av en vanlig strömbrytare som sitter på baksidan av gaveln i ena hörnet. Lite udda plats men allt går ju att dra om för den som vill och kan.

Det är en RGB-slinga runt baksidan av gaveln som lyser upp väggen fint. Det går tyvärr inte att ställa färgen exakt utan den har olika färdiga lägen som byts med en knapp (näst sista bilden):
* Byter hårt mellan förprogrammerade färger med 2-3 sekunders mellanrum
* Samma färg
* Byter mjukt mellan de förprogrammerade färgerna

Gaveln kopplas in i vägguttag via 2 st jordade kontakter.

Objektsnr 631169782

Visningar 25

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 1 maj 15:14

Sänggavel (till 180 säng)

Utropspris

|0 Bud

150 kr

Slutar om

herrenp

Västra Frölunda, Sverige

Verifierad

2 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?