Beskrivning

Playstation 3 komplett med 2 handkontroller och 2 spel 160 GB CECH - 3004A

Medföljer 2 röda handkontroller samt alla nödvändiga sladdar samt FIFA 16 utan fodral och manual samt NHL 13 med fodral.

Testad och fungerar.

Mått/Dimensions(ca/approx):


Vikt/Weight(ca/approx):
3300 gram

Köpvillkor:

Skick

Varan är begagnad och säljs i befintligt skick. Eventuella defekter framgår av bilderna och varubeskrivningen.

Betalning

Vid vunnen auktion bör betalning ske omgående. Vi använder oss endast av Traderabetalning, vilket innebär att du via länkar väljer att betala med Swish, kort, Paynova eller PayPal. Om betalning inte skett inom fyra dagar förbehåller vi oss rätten att häva köpet.

Leverans

Vi samarbetar med Schenker och erbjuder frakt inom EU. Upphämtning av paketerade varor sker av Schenker på tisdagar efter lunch. Varorna levereras till närmsta serviceställe. Frakten står du som köpare för. Paket som inte hämtas ut skickas tillbaka till oss. Eftersom vi är en välgörenhetsorganisation tar vi ut en avgift på 200:- kronor om du inte hämtar ut ditt paket.

Samfrakt

Vi ordnar gärna samfrakt vid möjlighet. Vänligen skicka en förfrågan för samfraktspris så justerar vi fraktkostnaden.

Avhämtning

Vi erbjuder avhämtning vid vår Second Hand-butik på Amerikavägen 1 i Kalmar, vid personalingången på västra sidan av byggnaden. Varan kan hämtas tidigast en dag efter att betalning genomförts.

Vi erbjuder avhämtning vardagar (ej röda dagar), mellan kl.10:00-15:00. Medtag legitimation, bud visar både köparens och sin egen legitimation. Kontakta oss på webshoppen - se telefonnummer på lapp vid dörren. Om varan inte har hämtats ut inom 7 arbetsdagar förbehåller vi oss rätten att häva köpet.

Kundtjänst
Vår kundtjänst är bemannad vardagar (ej röda dagar), mellan kl.10:00-15:00.

Ångerrätt

Du har alltid 14 dagars ångerrätt när du handlar något på nätet. Om du vill åberopa ångerrätten så meddela oss inom 14 dagar från det att du har mottagit varan. Du som köpare står själv för returfraktkostnaden och du ansvarar även för att varan packas ordentligt. Skicka paketet till:

Kalmar Stadsmission, Second Hand
Amerikavägen 1
393 56 Kalmar

Reklamation

Tycker du inte att din vara lever upp till den bild eller beskrivning som fanns? Då kan du ha rätt att reklamera ditt köp. Defekter som är beskrivna i text eller via bild är inte grund för reklamation. Kontakta oss och beskriv skälet till varför du vill reklamera.

Objektsnr 627441148

Visningar 416

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 31 mar 18:51

Playstation 3 PS3 komplett med 2 handkontroller och 2 spel 160 GB CECH - 3004A

Slutpris

|

413 kr

Auktionen är avslutad

SvenneP vann auktionen

KalmarStadsmission

Kalmar, Sverige

5.0

KalmarStadsmission

Företag

Toppsäljare

594 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?