Beskrivning

Detta spel till PS3 är fortfarande INPLASTAT!!!

"Stig in i den värld där Lars Ulrich, James Hetfield, Kirk Hammett och Robert Trujillo regerar och prova på att leva lika intensivt och spela lika skickligt som ett av de största banden någonsin. Shredda på gitarren, gå loss på trummorna och skrik i micken till stor mängd hits från Metallicas lysande karriär och 20 andra legendariska artister som bandet själva har valt ut, till exempel Alice In Chains, Foo Fighters och Queen. Rocka som dina Metallica-idoler när du uppträder på tillställningar som för tankarna till bandets episka albumomslag, med teman från deras musik och i lokaler som finns på riktigt.

Spela som bandet - För första gången någonsin kan du i Guitar Hero Metallica sammanstråla med dina kompisar och härja som det intensiva, världsberömda thrash metal- och hårdrocksbandet Metallica, vars album har sålts i mer än 100 miljoner exemplar över hela världen. Bli ett med någon av hårdrockslegenderna Lars Ulrich, James Hetfield, Kirk Hammett eller Robert Trujillo med teknik som efterliknar deras kroppsbyggnad exakt och filmsnuttar med deras utmärkande kroppsrörelser - nu kan du virtuellt uppleva de energifyllda Metallica-konserterna."

Skickas spårbart med postnord (i vadderat kuvert, 55 kr) eller spårbart + försäkrat med Schenker (I kartong, 65 kr).
Jag tar inget ansvar för postens/Schenkers hantering. Kan samfrakta med Schenker (spårbart + försäkrat, upp till 1 kg, 65 kr) vid flera köp.

Objektsnr 626782976

Visningar 95

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 13 apr 18:11

Guitar Hero - Metallica (PS3) **INPLASTAD**

Pris

499 kr
Annonsen är avslutad

akikristian

Bollnäs, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

3 287 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?