Beskrivning

  • Stimulerar barnets utveckling - Vattenlekmattan är ett viktigt verktyg för att utveckla solida huvud-, nacke- och axelmuskler samt finslipa handen- och koordination för ögon, finmotorik och sociala färdigheter. Det är en sensorisk fröjd som förbättrar hjärnans utveckling.
  • Ögonfallande grafik - Se när ditt spädbarn går in i vår bondgård - storögd och fascinerad av de ljusa färgerna, skarpa kontraster och söta flytande leksaker. Trevlig bondgård med traktor och bonde med olika djur.
  • Bästa babypresenten - Lekmattan är den perfekta babypresenten till spädbarn och småbarn. Regn eller sol är magens tid. Ditt barn kommer att försöka fånga och slå de färgglada leksakerna när de flyter ifrån. Denna vattenlekmatta kommer att ge timmar av kvalitetsstimulerande och hälsosamt nöje.
  • Gör magtiden lättare - Denna vattenmatta har ljusa och färgglada mönster i bondgårdsvärlden, söta och gulliga djur som kan få ditt barn att älska att träna mage. Det kan inte bara få barnet att träna musklerna i nacke, axlar, rygg och armar och ben utan också få barnet att få sensorisk njutning.


  • Enkel att montera - Fyll den yttre ringen med luft och den inre mattan med önskad nivå av vatten, lägg den på golvet och låt det roliga börja. Den fälls lätt ihop när den är tom och ryms både i handväskan eller skötväskan för att ta med överallt. Det är normalt att det luktar plast när den är helt ny, så låt den vädras i några dagar.
  • Produktspecifikationer - För åldrar från 0 månader och uppåt med en stor, rymlig lekyta utformad för att hålla ditt barns intresse fast. Lekmattan är 70 cm bred x 50 cm djup och 7 cm hög. Flera färgglada leksaker ingår i varje lekmatta. Denna produkt är miljövänlig och BPA-fri samt CE-märkt.
  • Underhåll - Att tillsätta en liten mängd vinäger i vattnet och byta vattnet varannan vecka kan effektivt förhindra att vattnet blir grumligt.

Objektsnr 630260822

Visningar 35

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 15 maj 10:43

Vattenlekmatta för bebis, lekmatta, aktivitetsgym, babypresent

Pris

89 kr

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?