Beskrivning

Upptäck magin med Babblarna! Babba, Bibbi, Bobbo, Dadda, Diddi och Doddo är redo för äventyr som plastfigurer! Dessa fantastiska och roliga figurer är perfekta för lek och språkträning.

Häng med de älskade figurerna från Babblarnas "Första låten" och "Stompalång Tut Pling Sång" och gör leken och språkträningen extra rolig med deras plastfigurer. Med deras rundade, mjuka och färgglada utseende blir Babblarnas figurer snabbt en favorit på leksakshyllan. Låt fantasin flöda och se fram emot timmar av givande och rolig lek.

Figurerna är cirka 8 centimeter höga och tillverkade i enlighet med den europeiska standarden för leksakers säkerhet, EN71. Babblarna plastfigurer är CE-märkta och tillverkade av plast som är fri från BPA och ftalater.

Observera att figurerna inte är lämpliga som tuggleksak eller napp, och de är inte vattentåliga. Vi rekommenderar att de inte används som badleksak, då de har ett mindre hål undertill.

Med måtten cirka 8 cm höga och material som är BPA- och ftalaterfritt plast är Babblarna plastfigurer perfekta för små barn från 0 år och uppåt. Ge ditt barn möjligheten att utforska och lära med Babblarna!

Objektsnr 628784155

Visningar 82

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 1 maj 16:20

Babblarna leksaker

Pris

299 kr

Slutar om

Alaaelhadj

Göteborg , Sverige

Verifierad

114 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?