Beskrivning

byggklossar är alla gjorda av högkvalitativt ABS-material som är giftfritt, BPA-säkert, luktfritt och hållbart. Varje byggsten har testats av ansvarig kontrollmyndighet och uppfyller säkerhetsstandarderna för leksaker. Varje bit med fint utförande och en slät yta som gör att dina barn kan leka utan säkerhetsproblem.

Vad finns i kartongen: En polisfängelsebyggnad, en polisbil och en helikopter, en drönare och en jeep. Inuti paketet finns professionella färgade instruktioner och färgglada klistermärken för att säkerställa att du enkelt kan bygga en polisbyggnad med vänner och föräldrar genom att följa instruktionerna. Perfekt för barn att njuta av den lyckligaste barndomen. Och bort från frestelsen av elektroniska föremål.

Designa karaktären och intelligensen: Detta byggblocksleksaksset för förskolepoliser med superrealistiska scener kan locka barns uppmärksamhet och fokusera på att bygga din egen polisbyggnad i en ung ålder av kreativitet och fantasi. Barn kan tänka och lära individuellt medan de leker, föräldrar kan också ha händerna fria att hantera andra saker utan avbrott.

Främjar rollspel: Den här kreativa leksaken i polisfängelset i staden är fullpackad med spännande element och är perfekt för barn som älskar att leka med sina vänner när poliser jagar brottslingar. Spräng fantasin hos din lilla byggare med ett fängelsecenter i stadens polis, perfekt för barn att njuta av att umgås med sina vänner! Byggleksakssetet erbjuder barn en underbar bygg- och rollspelsupplevelse.

Bra present: Stadspolisens leksaksset med 949 delar är en bra present till barn från 6 år som älskar fantasifullt rollspel och har roligt i givande byggprojekt. Perfekt present till födelsedagsfester, jul, högtider, pedagogiska leksaker, läromedel etc.

Objektsnr 628205645

Visningar 82

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 26 apr 09:34

Polis ByggKlossar 949 Delar ordpris 899kr burgkidz

Pris

399 kr
Annonsen är avslutad

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?