Beskrivning

Nanny Breathing Monitor BM-03.

Nypris ca: 2000kr

Beskrivning

Medicinskt certifierad andningsmonitor:
Nanny är en certifierad medicinteknisk produkt som framgångsrikt har genomgått rigorösa kliniska tester. Denna andningsmonitor är absolut barnsäker och används på förlossningsavdelningar och barnhem över hela världen. Till skillnad från en babymonitor, som endast säkerställer ljud- och videoöverföring, övervakar Nanny barnets andningsrörelser, vilket ger ett tillförlitligt skydd vid andningsstopp (t.ex. plötslig spädbarnsdöd - SIDS).

Hur Nanny fungerar:
När barnet andas in blinkar den gröna lampan. Om barnet inte andas in på 20 sekunder eller om andningsfrekvensen sjunker under 8 andetag per minut tänds den röda lampan och larmet ljuder. I de flesta fall räcker larmljudet för att barnet ska vakna upp ur sin djupa sömn och fortsätta andas.

Vem som helst kan installera Nanny:
Att installera Nanny är så enkelt och snabbt att vem som helst kan göra det. Batterierna är lätta att sätta in i kontrollenheten och har lång livslängd. Du kommer att meddelas i god tid när batterierna behöver bytas ut. Nanny kräver inget särskilt underhåll.

Funktioner och detaljer

CERTIFIERAD MEDICINTEKNISK PRODUKT: Andningsmonitorn för babys BM-03 är en ny serie mellan Nannys andningsmunitorer. Nanny BM-03 är en certifierad medicinteknisk produkt som övervakar barnets andning och även för tidiga spädbarn från 1 kg kroppsvikt.

SMART ALERT: Nanny BM-03 ger den unika funktionen för att sätta in och ta ut barnet – som enda produkt på marknaden kan den uppmärksamma att du förmodligen har lagt barnet på mattan, men glömt att slå på bildskärmen.

KONTROLL AV ÅLDER PÅ PAD: Som en monitor på marknaden bevakar den också sensormattans ålder och om den har överskridit användningstiden, uppmärksammar den vid automatiskt funktionstest.

ÖVERVAKNING AV RUMSTEMPERATUREN: I vissa fall uppmärksammar han rumstemperaturen så att barnet inte överhettas, vilket är en av riskfaktorerna för den så kallade plötslig barnstod.

ÖKNING AV AREALEN: Detekteringsytan i sängen kan förstoras genom att ansluta en andra sensormatta.

Objektsnr 630509776

Visningar 52

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 17 maj 20:11

Nanny Breathing Monitor BM-03

Pris

650 kr

Kossu

Lilla Edet, Sverige

5.0

Kossu

Verifierad

Toppsäljare

1 561 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?