Beskrivning

Hej!

Säljer denna oanvända Snuza Hero MD, som vi trodde vi förlorat i samband med flytt men som vi hittade till slut. Då vi samsover är inte behovet gällande då vårt barn nu hunnit bli äldre!

Varför är denna så bra?

Jo, så att du kan sova tryggt med vetskapen om att även ditt barn sover tryggt. Snuza Hero MD världens första medicintekniskt certifierade mobila andnings- och rörelselarm, som med vibration larmar om ditt barns andningsrörelser är svaga eller färre än 8 rörelser i minuten.

Om ingen rörelse upptäcks under 15 sekunder vibrerar Snuza Hero MD för att försöka få igång andningsrörelsen hos ditt barn, vilket ofta är tillräckligt för att få igång barnets andning. Efter tre vibrationsincidenter kommer en varningssignal som informerar om att det varit andningsuppehåll vid tre tillfällen. Om andningen inte har kommit igång 5 sekunder efter att vibrationerna har startat går ett ljudlarm igång.

Du fäster enkelt Snuza Hero MD på barnets blöja. Den sänder inget ljud och överför ingen radiofrekvens, vilket innebär att det inte finns någon risk för radiofrekvent strålning. Produkten kan användas tillsammans med en elektronisk barnvakt och för prematurfödda barn.

- Batterikrav: 1 st. CR2.

Batteriet håller i ca 6 månader och kan sedan bytas ut. Varken sladdar eller eluttag krävs för att använda Snuza Hero MD.

Snuza Hero MD blev utsedd till Bäst i test 2023 enligt test.se.

Nypris: 1395 kr

Obs! Ansvarar ej för Posten slarv/felhantering

Objektsnr 630616047

Visningar 39

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 28 apr 22:25

Snuza Hero MD - nyskick!

Slutpris

|

299 kr

Auktionen är avslutad

Mr_Bagheera vann auktionen

RSL-88

Upplands Väsby, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

100 omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?