Beskrivning

Ergonomisk Sprättarkniv

En sprättkniv är ett redskap som används inom sömnad. Med sprättkniven kan man skära upp, sprätta, en felaktig söm eller ta upp ett knapphål i tyget. Sprättkniven är ett litet redskap, denna är av större modell 13 cm lång. Den har ett blad i stål med en U-formad skärande egg och med en liten röd glaskula för att man lättare ska se eggens position med röd kula.
(Made in Japan) Röd/vit
  • Tillverkad av material av HÖG KVALITET: Till skillnad från vanliga sprättare på marknaden är sprättaren av högkvalitativt rostfritt stål och gummi, som är stark och hållbar, inte lätt att bryta sönder, och kan säkerställa långsiktig användning.
  • ERGONOMISK DESIGN: Handtaget på sprättaren är stort, har en naturlig kontur, är mjukare än andra märken och är bekvämt att greppa. Det större handtaget och ergonomisk form är perfekt för personer med tendinit eller artrit. Sprättaren är utrustad med ett transparent lock för att skydda dina händer från skador.
  • Vida använd: Denna sprättare är ett mycket bra syverktyg för sömnad och skräddarsydda entusiaster. Det är mycket lämpligt för sömnad, virkning, broderi, borttagning av etiketter från kläder och borttagning av knapphål.

Objektnr 626153818

Visningar 60

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Sprättare ergonomisk

Pris

69 kr

johanno12

Göteborg, Sverige

5.0

johanno12

Verifierad

Toppsäljare

3 873 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?