Beskrivning

Till försäljning igen p g a utebliven betalning.

Passa på och fynda en ikonisk och tidlös väska från LOUIS VUITTON.

Vintage Speedy 35 är tillverkad av klassisk monogramcanvas och är en snygg handväska för både resor och dagligt bruk. Kännetecknas av tidlös elegans, graciös siluett, rullade läderhandtag och signaturhänglås.

Speedy 35 är en sann ikon i världen av lyxiga handväskor. Den är tillverkad av monogramduken i Louis Vuitton-mönstret som omedelbart känns igen. Speedy 35 erbjuder gott om utrymme för alla dina nödvändigheter, vilket gör den till en idealisk kompanjon för både vardagsbruk och resor. Kedjan säkerställer säkerheten för dina tillhörigheter, medan de rullade läderhandtagen ger ett bekvämt grepp, så att du enkelt kan bära den i handen eller elegant på armen.

Denna vintage Speedy 35 bär på en känsla av historia och karaktär med sina vackra patinerade Vachetta-läderklädsel och handtag. Den naturliga patinan som förvärvats med tiden ger en varm honungsfärgad ton till lädret, vilket visar upp dess äkthet och unika charm. Mässingshårdvaran, prydd med det ikoniska varumärket Louis Vuitton, förstärker dess vintagetjusning ytterligare.

Oavsett om du utforskar staden, deltar i sociala evenemang eller ger dig ut på en elegant tillflyktsort, är Louis Vuitton Speedy 35 symbolen för tidlös stil och praktiska egenskaper. Dess mångsidiga och rymliga design kompletterar utan ansträngning vilken outfit som helst.

Observera att denna väska är ett vintageföremål, den säljs i använt skick, vilket innebär att vissa skavanker och skönhetsfel förekommer, dock inget av större betydelse. Canvasen är i fint skick med några nötningar där och här, och på insidan finns några pen märke. Kom ihåg att varje märke och patina berättar en historia, vilket gör denna pjäs till en sann skatt för den kräsna Louis Vuitton-kännaren.

Väskan kommer med lås, två nycklar, dustbag och originalkvitto från LV butik.

Ny speedy 35 kostar i dagsläget 1620 USD, går inte att få tag i europeiska LV butiker.

Upplev arvet från Louis Vuitton med denna utsökta vintage Speedy 35!

Objektsnr 628975564

Visningar 398

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 4 apr 15:52

LOUIS VUITTON Väska Speedy 35 Monogram Canvas Datakod Kvitto Nypris 1620 USD

Såld för

7 500 kr

Annonsen är avslutad

Såld med köp nu

taliya

Karlskoga, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

182 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Mer från varumärket