Beskrivning

Skäm bort din hud med de välgörande egenskaperna av St. Tropez Purity Vitamins Mist. Denna blandning av näringsrika ingredienser kommer garanterat att ge din hud en strålande, ungdomlig glow. Kroppsmisten har berikats med vitaminer och grön mandarin och innehåller hela 95% naturliga ingredienser. Med den kan du vara säker på att du ger din kropp de allra hudvänligaste, mest föryngrande ingredienserna och inget annat.

Denna kroppsmist är perfekt för dig som vill ge din solbränna en diskret boost – den innehåller ett 100% naturligt aktivt brun utan sol-ämne. Formulan fulländas av en högkoncentrerad dos hyaluronsyra som intensivt återfuktar huden. Den absorberas snabbt utan att efterlämna klibbiga eller feta rester. Hyn blir silkesmjuk och får en glow som ser ut att komma inifrån – underverk för självförtroendet.

Föryngrande vitamin C- och vitamin D-boosters ger massor av lyster samtidigt som de bildar ett effektivt skydd mot de negativa effekterna av yttre miljöfaktorer. Kroppsmisten är certifierat vegansk och kommer i en förpackning av återvunnen plast – så att du kan fatta miljövänliga och miljömedvetna beslut som är bra för din hud.

Vegansk och cruelty free.

HELT NY!
Kolla gärna mina andra auktioner för samfrakt!
Jag har på många annonser lagt på 1-5 kr för omkostnader såsom emballage och andra kostnader utöver frakten, denna kostnad består även vid samfrakt.
Exempel du har vunnit två annonser med frakt 20 kr/st om vikten fortfarande är under 50g blir totala frakten 22 kr (18kr frimärke+ (2*2kr=4kr omkostnader).

Objektsnr 629512554

Visningar 89

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 22 apr 18:54

ST TROPEZ SELF TAN PURITY VITAMINS BRONZING MIST 35 ML HELT NY!

Utropspris

|0 Bud

99 kr

Auktionen avslutades utan bud

Ärle

Rejmyre, Sverige

5.0

Ärle

Verifierad

Toppsäljare

686 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?