Beskrivning

Sleep Mask Face Retinol är en åldersbekämpande, flerverkande brun utan sol-produkt berikad med Sleep Pack Technology och retinol, som verkar i huden medan du sover. Sleep Mask Face Retinol riktar in sig på problemområden i huden och skapar en frisk och vacker lyster. Innehåller inkapslad retinol, hyaluronsyra och en kombination av åldersbekämpande hudvårdsingredienser som återfuktar, vårdar och bidrar till att minska fina linjer och rynkor. Prodizia-extrakt, som utvinns från det persiska silkesträdets bark, verkar på flera sätt och bidrar till att minska synliga tecken på trötthet, mörka ringar, svullnad och en matt hudton. Sleep Pack Technology skyddar och återuppbygger huden under natten. Färgen byggs upp gradvis och varar i upp till 5 dagar. Passar alla hudtoner.

  • Brun utan sol-mask med retinol som bygger upp en solkysst ton över natten.
  • Aktiva ingredienser vårdar och bidrar till att minska fina linjer och rynkor.
  • Minskar mörka ringar och ger lyster.

    HELT NY!
    Kolla gärna mina andra auktioner för samfrakt!
    Jag har på många annonser lagt på 1-5 kr för omkostnader såsom emballage och andra kostnader utöver frakten, denna kostnad består även vid samfrakt.
    Exempel du har vunnit två annonser med frakt 20 kr/st om vikten fortfarande är under 50g blir totala frakten 22 kr (18kr frimärke+ (2*2kr=4kr omkostnader).

Objektnr 633333969

Visningar 52

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 30 maj 18:58

James Read gradual tan sleep mask face retinol 25 ml NY!

Slutpris

|

85 kr

Auktionen är avslutad

lillahåstad vann auktionen

Ärle

Rejmyre, Sverige

5.0

Ärle

Verifierad

Toppsäljare

694 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?