Beskrivning

CND VINYLUX ™ Top Coat med ProLight-teknik är ett innovativ överlack som skyddar CND VINYLUX ™ Polish mot repor och flagning, samtidigt som den säkrar upp till en veckas högglansig hållbarhet. Innehåller inte formaldehyde, formaldehyde resin, toluene, dbp (dibutyl phthlate).

Detta Topcoat används på alla CND Vinylux Polish för ett jämt och hållbart glansigt resultat.

Användning:

1. Tvätta händerna. För optimal vidhäftning av lacket bör naglarna rengöras med Scrub Fresh som avlägsnar olja och orenheter från nagelns yta. Var extra noggrann längs sidorna och runt nagelbandet.

2. Skaka Vinylux™ Polish i ca 30 sek. (Kom ihåg att du inte ska använda underlack när du använder Vinylux™, eftersom detta är inbyggt i det färgade lacket). Du undviker ränder genom att lägga penseln horisontellt med nageln när du lackar. Applicera det färgade lacket i 2 tunna lager. Färgen behöver inte täcka helt efter det första lagret. Det andra lagret är det lager som ger full täckningsgrad och jämn pigmentering. För att undvika avflagning vid framkanten är det viktigt att du förseglar sidorna och nagelns framkant noggrant med varje lager.

3. För upp till 7 dagars hållbarhet, avsluta med att applicera Vinylux™ Weekly Top Coat och kom ihåg att noggrant försegla sidorna och nagelns framkant.

Vid köp ifrån flera av mina auktioner samfraktas varorna och priset på frakten blir oftast billigare.

Objektsnr 630563657

Visningar 23

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 18 maj 14:41

CND VINYLUX WEEKLY TOP COAT. Används till alla CND Vinylux nagellack - NY

Pris

139 kr

Krill62

Värmdo, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

432 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?