Beskrivning

  1. Djuprengöring: Vår exklusiva sminkborsttvätt är speciellt utformad för att rengöra även de mest envisa sminkrester, oljor och bakterier som kan samlas i dina borstar. Den tar bort all smuts, utan att skada borsthåren.

  2. Mild och skonsam: Vår formula är skonsam nog att använda dagligen utan att torka ut eller skada borstens strukturer. Du kan vara säker på att dina borstar förblir i utmärkt skick.

  3. Snabb och effektiv: Vår tvätt har en kraftfull rengöringseffekt och tar bara några minuter att använda. Så du sparar tid och kan använda dina nyligen rengjorda borstar direkt.

  4. Lätt att använda: Vår sminkborsttvätt kommer med tydliga instruktioner för användning. Du behöver inte vara en professionell för att få dina borstar skinande rena.

Vanliga Frågor:

Kan jag använda diskmedel för att tvätta mina sminkborstar? Det rekommenderas inte att använda diskmedel för att tvätta sminkborstar. Diskmedel kan vara för starkt och skadligt för borsthåren, vilket kan leda till att de tappar sin mjukhet och form. Vår exklusiva sminkborsttvätt är utvecklad med en mild och skonsam formula som är speciellt designad för att rengöra sminkborstar utan att skada dem, du kan använda milt schampo eller anpassat rengöringsschampo för sminkborstar i maskinen.

Kan jag använda balsam för att mjuka upp mina sminkborstar? Balsam kan användas för att mjuka upp borstarna efter tvätt, men det är viktigt att först rengöra dem ordentligt med en sminkborsttvätt. Användningen av balsam bör begränsas till borsthåren, undvik att applicera det på borstens fästen eller handtag.

Hur ofta bör jag tvätta mina sminkborstar?
För bästa resultat rekommenderas att tvätta dina sminkborstar var sjunde till tionde dag om du använder dem dagligen. För ögonskuggsborstar kan det räcka med en gång i månaden, men det är bra att passa på att tvätta dem när du rengör dina andra borstar.

Tänk på att
Undvika att använda starka rengöringsmedel som kan skada borsthåren eller torka ut dem.

När du ska torka dina borstar tänk på att ha skaftet uppåt och borsten nedåt så att avrinning sker effektivt, gärna med lutning och handduk under.

Objektnr 631609852

Visningar 35

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 29 maj 10:55

Sminkborsttvätt, rengör flera borstar på nolltid. Ny i Kartong!

Pris

349 kr

JSwatZ

Ormaryd, Sverige

Verifierad

1 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?