Beskrivning

Köpt på Adlibris för 1 år sedan för 1544kr:- utan frakt inräknat.
Senaste utgåvan, helt ny third edition bok. Aldrig använd. Nyskick.

_______________________________________________________________________________

Säljes i befintligt skick. Allt jag säljer är äkta utifrån min kännedom. Jag säljer aldrig medvetet kopior eller fakes. Jag har aldrig sålt något som inte var genuint.

Vid misstanke om brott eller försök till bedrägeri så kommer en polisanmälan att upprättas. Detta för att skapa en tryggare och mer förtroendefull miljö för både köpare och säljare här på Tradera.

Se bilder för referens gällande befintligt skick. Som säljare är jag extra noggrann med att förvalta det jag ägt och det jag säljer på bästa sätt.

Observera att alla bud är bindande.

Vid ej genomfört köp läggs ett negativt omdöme och auktionen startas om. Jag förväntar mig att köparen betalar inom 3 dagar efter en vunnen auktion.

Vid eventuella frågor kontakta mig innan ni lägger bud. Godtar inga återköp!

Om det behövs extra tid på grund av löneutbetalning eller liknande, så kan jag, beroende på situation, vara flexibel om du meddelar mig i tid. Köparen står för frakten. Om inget annat önskas av köparen, så postar jag med Schenker. Jag erbjuder även andra fraktmetoder, och eventuella extra kostnader för speciella önskemål kommer att kommuniceras tydligt.

Jag packar omsorgsfullt och inkluderar alltid extra skyddande material kostnadsfritt vid frakt, såsom bubbelplast, för att säkerställa att föremålet når dig i bästa möjliga skick. Varan skickas till den adress du angivit på Tradera om inget annat meddelas direkt och skickar varan snarast möjligt efter att betalningen är mottagen. Om det skulle uppstå någon försening kommer jag att meddela dig i god tid och förklara orsaken.

Vid frakt använder jag vanligtvis Traderas miljövänliga yttre förpackningar (fraktpåsar) i olika storlekar, tillverkade av minst 80 % återvunnen PE-plast. Dessa förpackningar är tillverkade i EU med 100 % förnybar energi.

Jag främjar alltid återanvändning av förpackningsmaterial när möjligt.

Om möjligt, använd gärna det överblivna förpackningsmaterialet för återanvändning när ni själva behöver skicka något. Genom att göra detta kan ni både spara några kronor och samtidigt hjälpa miljön. Tack så mycket!

Betalning sker via Traderas betalningsmetoder utan undantag.

Tveka inte att kontakta mig med frågor eller om du har specifika önskemål när du handlar. Om du bor nära är avhämtning ofta möjligt, men jag förbehåller mig rätten att endast erbjuda frakt i vissa fall, särskilt om det finns tidsbegränsningar eller om föremålet är stort och svårt att transportera på annat sätt.

Jag packar alltid mycket väl och samfraktar gärna när möjligt för att hålla nere portokostnaden om du vinner flera av mina auktioner inom ett nära tidsspann.

Alla varor med Schenkerär i regel försäkrade till ett bestämt belopp under transport beroende på valt fraktalternativ. Samma gäller även i regel för Postnord. Vid eventuella skador eller fel, vänligen kontakta mig så löser vi det tillsammans. Om jag har gjort större fel vid försäljningen eller vid frakten så kommer jag givetvis försöka kompensera köparen på något vis, t.ex. genom fri frakt eller annan åtgärd inom rimlig överenskommelse.

Skulle varan inte stämma överens med beskrivningen eller du är missnöjd med affären på något sätt ber jag dig kontakta mig INNAN eventuellt negativt omdöme ges så jag har möjlighet att eventuellt lösa detta. Vid sällsynta fall av skador som uppstår under frakt bör dessa rapporteras till den aktuella fraktfirman, inte till mig. Jag ansvarar inte för fraktbolagets hantering, detta gäller både försvunna och skadade paket.

INTERNATIONAL BUYERS ARE WELCOME!
(SHIPPING FEES MAY VARY WHEN SENT ABROAD)

Lycka till vid eventuell budgivning! Ha det gott :)

Objektsnr 630278344

Visningar 35

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 15 maj 13:41

The Game Production Handbook Paperback 3d edition kursbok

Pris

999 kr

OttoKompaniet

Skövde, Sverige

5.0

OttoKompaniet

Verifierad

94 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?