Beskrivning

Bokbeskrivning:
I denna introduktionsbok i utvecklingspsykologi beskrivs barns och ungdomars, liksom den vuxna människans, utveckling på ett lättfattligt och instruktivt sätt. Boken Utvecklingspsykologi tar upp aktuella forskningsrön samt viktiga och ibland kontroversiella frågeställningar. På det utvecklingspsykologiska området har ny kunskap växt fram under senare år och tidigare rön måste fortlöpande revideras.Denna tredje utgåva av boken är därför kraftigt omarbetad. Boken vänder sig i första hand till lärarutbildningen, speciallärarutbildningen och till yrkesverksamma inom barnomsorg och skola. Den är även av intresse för andra yrkeskategorier där kunskapen om människans utveckling är central, exempelvis för utbildningen i socialt arbete och olika vårdutbildningar.

För info se bilderna noga, allt syns där, allt kan läsas om man klickar på bilderna och zoomar in, vid annat fall så är det bara att fråga via e-post.
Fraktar alltid med Schenker för att spårning av paket ska vara möjlig, kostar lite mer än vanligt porto, men är tryggare för båda parterna, inget annat fraktsätt tillämpas.
Köparen står alltid för fraktkostnaden, om inte annonsen anges vara fraktfri.
Ansvarar inte för posthanteringen eller de eventuella förseningar som kan uppstå. Lycka till!

Ta gärna en titt på mina andra Auktioner här på Tradera. http://www.tradera.com/auktioner/Stubing

Objektsnr 628974340

Visningar 438

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 3 maj 07:06

Utvecklingspsykologi, i nyskick!

Pris

269 kr

Slutar om

Stubing

Västerås, Sverige

5.0

Stubing

Verifierad

Toppsäljare

197 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?