Beskrivning

Montessoripedagogik : i förskola och skola

av Skjöld Wennerström, Kristina

Hur gör man för att behålla barnets naturliga lust att lära? Två erfarna pedagoger berättar i boken Montessoripedagogik i förskola och skola om tankarna bakom montessoripedagogiken och hur den fungerar i praktiken, med tydliga beskrivningar av arbetssätt i förskolan och skolan.
Barnet är alltid i centrum i montessoripedagogiken. I en noggrant förberedd miljö formar läraren sitt arbete efter barnens individuella förutsättningar. Till grund för pedagogiken ligger en mycket positiv syn på barns förmåga att utvecklas på sin nivå efter egen förmåga.
I den nya utgåvan av Montessoripedagogik i förskola och skola har bl.a. ett kapitel om montessoriförskola för de yngsta (1 3 år) tillkommit liksom utökad text om tonåringen, datoranvändning i skolan och miljöfrågor.

Mycket fint skick. Kan hämtas på Loppis i Solna.

Samfrakt fungerar också vid köp från säljare Ullis28
-------------------------------------------------------------
Ha gärna en koll på annonser från säljare Ullis28, jag samfraktar. Tänk på att köp och budgivning är bindande på Tradera.

Information to buyers outside the Swedish borders: Shipping fee outside of EU is determined afterwards, depending on wich country the goods will be sent to.

Objektsnr 628290700

Visningar 41

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 11 apr 09:08

BOK : Montessoripedagogik : i förskola och skola av Skjöld Wennerström 2009

Utropspris

|0 Bud

220 kr

Auktionen avslutades utan bud

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?