Beskrivning

Boken är oanvänd .
Kurslitteratur för i första hand förskolelärare, förskolechefer och studenter. Är även ett utmärkt fortbildningsredskap för arbetslag och förskolor.

Titel: Undervisning i förskolan -Att skapa lärande undervisningsmiljöer
Författare: Ann S. Pihlgren
Förlag: Natur & Kultur Akademisk
Tryckt: 2018
Format: Häftad
Sidor: 202 stycken

Innehåll:
Den enskilda förskollärarens sätt att agera i vardagen påverkas av de teorier om undervisning och lärande hen arbetar utifrån. Genom att synliggöra de teoretiska utgångspunkterna blir det lättare att göra medvetna val av arbetssätt som stödjer och stärker lärandet hos barnen.
I Undervisning i förskolan presenteras de vanligaste teorierna om lärande som används i förskolans verksamhet. Med exempel från vanliga förskoleaktiviteter visar författaren hur förskolläraren skapar olika undervisningsmiljöer genom att planera och genomföra sin undervisning på olika sätt. Beroende på hur undervisningsmiljön utformas kan den stödja, försvåra eller till och med motverka barnens utveckling och lärande.

I boken ges även exempel på didaktiska verktyg som kan användas för att stärka barns kognition. I slutet av varje kapitel finns rekommendationer till fördjupande läsning inom området samt reflektionsfrågor som kan användas vid utbildning eller arbetslagsarbete.

Avslutad auktion betalas inom tre dagar.

Objektnr 626568201

Visningar 46

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 19 mar 16:48

Undervisning i Förskolan. Ann S.Pihlgren

Slutpris

|

85 kr

Auktionen är avslutad

tossposs vann auktionen

EugeniaO

Nynäshamn , Sverige

5.0

EugeniaO

Verifierad

Toppsäljare

331 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?