Beskrivning

Palliativ vård vid demens - Johan Sundelöf, Petra Tegman
Upplaga: 1a upplagan
Utgiven: 2019
ISBN: 9789177411109
Förlag: Gothia Kompetens
Format: Häftad
Språk: Svenska
Sidor: 207 st

Palliativ vård vid demens

Demens är ett obotligt, fortskridande sjukdomstillstånd som förr eller senare leder till döden. Genom ökad kunskap och rätt verktyg hos personalen kan både den som är sjuk och närstående få uppleva bästa möjliga livskvalitet och en värdig tid i livets slutskede. Ytterst handlar det om att teamet samarbetar strukturerat för att skapa förutsättningar för god palliativ vård.

Den här boken utgår från förhållningssättet i palliativ vård vid demens som kan sammanfattas med tre ord. Hjärna för den kunskap som behöver finnas, hjärta för omsorgen och händer för den livsnödvändiga närhet som skapar trygghet, livskvalitet och ro inombords. Boken är förankrad i forskningen och baseras på nationella och europeiska riktlinjer. Varje temakapitel innehåller fallbeskrivningar och frågor för reflektion enskilt eller i grupp.

Målgruppen är sjuksköterskor, läkare och personal som arbetar med personer med demens. Boken kan också användas inom grund- och fördjupningsutbildningar.

Utmärkt skick:
Omslaget är i nyskick och saknar helt fläckar, men kan vara lätt kantstött. Bokens sidor saknar helt markeringar, anteckningar, fläckar och annat kladd.

Objektsnr 629342809

Visningar 37

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 6 maj 23:17

Palliativ vård vid demens - Johan Sundelöf, Petra Tegman

Pris

200 kr

Slutar om

Ronja3421

Ängelholm, Sverige

5.0

Ronja3421

Verifierad

Toppsäljare

206 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?