Beskrivning

Hej & Välkommen

Viveka Blom Nygren

Yoga betyder förening av kropp, tanke och själ. Genom medveten andning, yogaövning, blickfokusering och koncentration kan man utveckla en god kroppskontroll, kontroll över sinnena och en medvetenhet om sitt inre. Detta i sin tur leder till känsla av välbefinnande och lugn.

I 30-minuters yoga instruerar författaren hur du kan göra yogapass i hemmamiljö på ett enkelt sätt, samt ger exempel på andning och avslappningsövningar.

Denna bok ingår i en serie om fyra böcker. De andra titlarna är: 30-minuters gravidyoga - för ditt välbefinnande när magen växer, 30-minuters SPA -självkänsla, välmående och vardagslyx, 30-minuters pilates - hitta din kraft och inre styrka.

Bra bok i Fint skick!

Allt jag säljer är sådant jag själv skulle kunna tänka mig att köpa. Nytt eller i fint använt skick. Eventuella defekter står i beskrivningen, då också extra lågt utrop och om jag missat något så är jag tacksam för direkt kommunikation.

Köparen står för frakt enligt postens tabell. Samfraktar gärna & Erbjuder upphämtning i Gamla stan, Stockholm. Postar så fort pengarna landat på mitt konto.

Kommer från ett rök- och djurfritt hem.

All betalningsinformation kommer i Traderas automatiska utskick.

Har du några frågor eller önskar ytterligare foton är det bara att höra av sig.

Betalning inom tre dagar.

Väl mött & Lycka till!

Objektnr 633937907

Visningar 29

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 2 jun 22:54

Yoga för Bättre Balans & Styrka i livet! Viveka Blom Nygren Hälsa & Välmående

Utropspris

|0 Bud

50 kr

Auktionen avslutades utan bud

FrangipaniFia

Stockholm, Sverige

5.0

FrangipaniFia

Verifierad

Toppsäljare

1 492 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?