Beskrivning

En äldre, fint handbroderad bonad / löpare med en röd bord runtom och med ett typiskt "motiv från ett gammalt bondekök". Broderiet föreställer "Mor vaggar lillan i köket". Bonaden är inköpt från ett dödsbo. Det är svårt att säga den exakta åldern på textilen, men jag vet att den är sydd någon gång under första halvan av 1900-talet. Den har varit vikt, så att skuggorna av vikningen kan tolkas som ”fläckar”. Det finns dock inga fläckar eller hål i duken. Var vänlig se bilderna. Storleken är i centimeter: (bredd) 62x35 (höjd). En sådan här fin bonad där hemma eller t.ex. i stugan ute på landet ger den där rätta hemkänslan.

Obs, detta är en äkta auktion! Utropspris endast 49 kronor och inget reservationspris, utan du får den fina väggbonaden för 49 kr om ingen annan bjuder högre! Jag tar aldrig ut någon avgift för förpackningsmaterial, hantering eller dylikt. Postens normalporto för denna auktion blir 36 kronor.

Betalning på Traderas sida, PayPal, bankgiro, Swish mm. Självklart sampackar jag om du vinner fler av mina auktioner. Titta gärna på mina andra textilauktioner.

(Sökord: textilier textil duk väv linnelöpare tablett dukar bonader vävnader väv linnelöpare tablett dukar bonader )

Objektnr 633028957

Visningar 55

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 26 maj 20:30

Äldre bonad duk med en röd bord Mor vaggar lillan av bomull

Utropspris

|0 Bud

49 kr

Auktionen avslutades utan bud

finagrejer6

Södertälje, Sverige

5.0

finagrejer6

Verifierad

Toppsäljare

556 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?