Beskrivning

Auktion: Ny! Oanvänd! Ett stycke handvävd tygbit, kan användas som bordsduk kuddar, väska, löpare, små tabletter/dukar eller vad fantasin tycker, både varpen och inslaget är i bomull, vid varannan skedning i varpen så har det används 2 trådar så de blir ett "bäckebölja" effekt. Färgerna i varpen är vit, blå, rosa, inslaget vit, blå och rosa. Foto nr 2 = 16 cm i kvadrat, foto nr 3 = 7,5 cm i kvadrat. Ofållad, fint att lägga på bordet året runt om du gör en duk eller varför inte ge bort i present. Titta gärna på mina andra auktioner, det är total rensning som gäller just nu! Har ytterliga en likande annons ute.

Fakta: duken är ca 85 x 70 cm (L x B). Vi packar väl.

Fraktkostnaden: Summan som uppges gäller inom Sverige. Köparen står för frakt/porto kostnaden.
Vid frågor maila mig innan du lägger bud!

Vinnande bud = att betala auktionen!

När jag har lämnat paket/brev ifrån mig så står jag ej för ev. trasiga eller borttappat paket/brev. Jag skriver alltid avsändare på breven.

Glöm inte att läs igenom hela texten, när du har börjat bjuda så har du accepterat informationen om auktionen och den porto/frakt kostnad jag uppger. Kommer från ett rökfritt hem, har hund och katt. Inom 3 dagar från auktionens slut tid vill jag se betalningen.

Kolla alla mina andra auktioner, det finns fynd att fynda!

Objektsnr 628063358

Visningar 73

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 8 apr 19:14

HANDVÄVD "TYGBIT" KAN ANVÄNDAS TILL BORDSDUK KUDDE VÄSKA GARDIN LÖPARE ETC

Utropspris

|0 Bud

130 kr

Auktionen avslutades utan bud

clintansrival

Jämjö, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

488 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?