Beskrivning

Nu har jag rensat ut i tygskåpet och satt ihop ett dundergöttigt textilpaket från 70-talet eller med den stilen/färgsättningen. Vissa tyger kan från 80-talet.

Många fina längder, gardiner, påslakan, örngott, paradhandduk, duk, pappersbordsduk .

Bild 1: Samtliga tyger UTOM örngotten och pappersbordsduken.
Bild 2: 6 små örngott, 5 med måtten 50x30 cm och ett lite större (det röda i vänstra hörnet) med måttet 54x36. Det blåa med elefanter har en liten fläck på ena sidan. De är alla rejält tvättpåverkade och urblekta i färgen men inte tunnslitna så går att få ut lappar av dem till projekt t ex. Tror de är Anna-Lena Emdéns design.
Bild 3: Gröna är en oanvänd bordsduk i tjockt papper (OBS papper) 175x120 cm. Kan vara snyggt att tex göra decoupage med. Ljusgrönt tyg i polyester, mäter 200x120 cm. Nytt och aldrig tvättat, prislapp kvar från butik.
Bild 4: TVÅ längder och en kappa med påfågelmönster i pigga färger, TVÅ längder som mäter 107x90 och kappa 19,5x90 cm. I tunnare bomullstyg med generös uppläggning bak och kanaler för gardinstång. Det gula tyget är TVÅ gardinlängder 173x86 cm som är fållade men inte med kanal för gardinstång.
Bild 5: Randigt påslakan från IKEA, mäter 160x133 cm. Likadant mönster på fram och baksida. Lite tvättpåverkat men fortfarande tjock bomull. Det orangeblommiga är TVÅ likadana längder som mäter 195x82 cm i tryckt tunnare bomull. Passar både till gardin och sommarklänning. Finns en rät och avigsida. Samma tyg som på bild 6.
Bild 7: Paradhandduk som mäter 75x58 cm med ca 5 cm upplägg och kanal för stång. Svagt tvättpåverkat.
Bild 8: Barnpåslakan i gul bomull med bruna nallebjörnar som mäter 123x89 cm. Likadant på båda sidor. Tvättpåverkat men inte tunnslitet.
Bild 9: Röd duk i bomull som mäter 88x83 cm, fållad.
Bild 10: Bordsduk som mäter ca 125 cm i diameter. I rejäl bomull med grön liten kant. Även fin att sy något av.

Det kan förekomma små fläckar/prickar på tygerna som jag har missat då det är mycket tyg som är mönstrat och svårt att överblicka. Hör av dig om du vill ha fler foton på specifikt tyg i så fall.

Angivet fraktpris gäller inom Sverige. Den adress du som köpare angett på Tradera är den adress jag kommer att använda mig av vid bokning av frakt.

Avhämtning accepteras. Vid avhämtning kan betalning ske vid eller innan avhämtningen.

Jag erbjuder samfrakt om du vunnit fler auktioner.

Betalning inom tre vardagar. Jag skickar alltid inom 3 vardagar från erhållen betalning.

Objektsnr 630160414

Visningar 298

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 21 apr 19:34

3,3 kg tygpaket vintage retro 70-tal färgglatt orange grön Emdén textil

Slutpris

|

230 kr

Auktionen är avslutad

Tant Nilla vann auktionen

Judittan

Tollarp, Sverige

5.0

Judittan

Verifierad

Toppsäljare

284 omdömen

Mer från samma kategori

Mer från samma kampanj

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?