Beskrivning

Till bords ombord på M/S Byfjorden - en kulinarisk resa genom fjordar och strömmar, av Stefan Edman

Fredrik Sjöström har en gedigen kockutbildning. Intresset för fisk och skaldjur grundades redan i ungdomsåren. Han har sedan dess experimenterat med smaker och förfinat sin matlagningskonst under många år ombord på m/s Byfjorden.

Hur maten presenteras på tallriken är en viktig ingrediens för Fredrik, att han dessutom har förmånen att arbeta med närproducerade råvaror förhöjer bara resultatet. Stefan Edman är biolog, författare, krönikör och tillhör landets främsta nuturskildrare. Hans engagemang för miljön har givit honom flera uppdrag som miljörådgivare åt stats- och miljöministrar. Han har också belönats med en mängd litterära utmärkelser.

Stefan har djupa rötter i Bohusläns skärgård och bor sedan flera år i Ljungskile. I boken "Till Bords Ombord" blandar Fredrik och Stefan nyskapande och klassiska maträtter, kryddade med berättelser och anekdoter om fjordar och strömmar som passeras på deras kulinariska resa med m/s Byfjorden.

Den inbundna boken (kartonnage) med förlagets dekorerade skyddsomslag (där omslaget har samma dekor som bokens pärmar) är helt ny och i nyskick.Under tryckningen har de första två arken kommit att klibba ihop en aning och man ser svaga spår av detta – ganska obetydligt. Boken är mycket rikligt illustrerad med fotografier i färg av såväl den vackra skärgårdsmiljön kring Uddevalla och Byfjorden som de omskrivna recepten.

Här kommer detaljerna:

Höjd/bredd ca 245/225 mm
Ryggbredd ca 15 mm
Vikt ca 780 gram
Sidantal 159
Författare Stefan Edman
Recept Fredrik Sjöström
Förlag Uddevalla Event AB
Språk svenska
Utgivningsår 2008
ISBN 91-63335-56-3

Porto: Skickas i ett registrerat paket med Schenker som kostar 59 kr. Tänk på att det normalt tar ca 1-3 arbetsdagar för ett paket med Schenker inom landet. Boken kommer att bli väl emballerad. Sampackar gärna om du vinner flera auktioner.

Betalning: VÄNLIGEN BETALA INOM 2 DYGN EFTER AVSLUTAD AUKTION!

Objektsnr 626176781

Visningar 50

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 16 mar 17:46

Till bords ombord på M/S Byfjorden - en kulinarisk resa

Utropspris

|0 Bud

85 kr

Auktionen avslutades utan bud

sthlmbiker

Stockholm, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

3 779 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?