Beskrivning

Blå Kavat-sandaler i storlek 26 med innermått 16,2 cm. Lite skav längst fram på tårna, för övrigt i mycket fint skick.

Kavat Målerås är en tidlös klassiker som har burits av många barn genom årens lopp. Den har en hel framdel som skyddar tårna och kardborreknäppning som gör den mycket lätt att ta av och på. För att skon ska hålla bättre är tådelen gummerad, något som gör att det står pall för slitage bättre. Baktill finns en mjuk, vadderad kant som gör att barnet undviker skavsår. Yttersulan i gummi ger bra grepp på de flesta underlag och minskar risken för att halka och innersulan andas samtidigt som den är mjuk och stötdämpande, perfekta egenskaper för en barnsandal. Kavats skor är miljövänliga och fria från teflon, PTFE och andra fluorerande kolväten. Cross country-lädret som skon är tillverkad i är väldigt tåligt samtidigt som det andas. Skinnet är skötselfritt, allt som behövs är rengöring med våt trasa. Onamnade, sparsamt använda av ett barn.

Vikt: 345 gram + emballage
Titta gärna på mina andra annonser - jag samfraktar förstås!

Rök- och djurfritt hem.

Jag försöker att beskriva det jag säljer på ett tydligt sätt och svarar självklart på frågor om du vill veta mer. Tillämpar EJ öppet köp eller byte, så ställ eventuella frågor före bud/köp.
Ditt paket skickas, om inget oförutsett inträffar, inom 2 vardagar efter att jag fått betalt.

Jag kan inte ansvara för paketet efter att jag lagt det på lådan/lämnat in det hos ombudet. Rekommenderar spårbar frakt.

Objektnr 632903264

Visningar 73

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 10 jun 20:42

Mörkblå sandaler - Kavat Målerås XC - 26 - innermått 16,2 cm

Pris

200 kr

aprilpinglan

Åkersberga, Sverige

5.0

aprilpinglan

Verifierad

Toppsäljare

489 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Mer från varumärket