Beskrivning

Kavat Halland vattentäta sneakers i storlek 27, inköpta förra året och hann inte användas mycket. Hittar inget särskilt att anmärka på förutom att "skrapskyddet" längst fram har släppt något. Lite smutsiga då de endast är avtorkade - de går att tvätta i maskin om man vill. Varit namnade med namnlapp.

Vi har varit väldigt nöjda med dessa och har köpt likadana i nästa storlek!

Innermått enligt Kavats webbplats är 169 mm.

Beskrivning: Tillverkad i delvis återvunnen textil/polyester, 100% vattentät tack vare ett invändigt och nedbrytbart membran tillsammans med tejpade sömmar, Garanterat fri från fluorkarboner, Slittålig med skrapskydd fram på tån, Lätt att ta på/av med dubbel kardborre, Invändigt fodrad med textil, Förstärkt både fram i tån och bak i hälen för att skydda foten och hålla den på plats, Stötdämpande med en urtagbar innersula som andas bra, Tvättbar i maskin på 30°

-----

Djur- och rökfritt hem. Tvättar parfymfritt utan sköljmedel. Betalning inom tre dagar, eller meddela mig om du vill invänta eventuell samfrakt. Jag skickar inom tre dagar efter betalning, oftast betydligt snabbare – säg till om det är extra bråttom så ordnar jag det. Följer portotabell. Jag kan tyvärr inte ta ansvar för Postens hantering, skickar helst spårbart med Schenker eller Posten. Kan även hämtas hos mig i Göteborg östra centrum.

Se gärna mina andra annonser, jag samfraktar gärna – upp till 1 kg kostar 59 kr med Schenker eller 69 kr med Posten. Säg till om du önskar något annat fraktalternativ än de som anges för annonsen, jag kan lösa det mesta. Hör av dig om du undrar något!

Objektnr 632359125

Visningar 86

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 12 maj 21:41

Fina Kavat Halland stl 27, vattentäta skor, vårskor, sneakers

Slutpris

|

275 kr

Auktionen är avslutad

SaraRydell vann auktionen

jenjel

Göteborg, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

811 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Mer från varumärket