Beskrivning

2st 1G4 GT RCA NOS elektronrör i originalförpackning

Jag har inte kunnat testa rören.


Köp- och Leveransvillkor


Skick
Det står på beskrivningen under varje annons om varan är oanvänd eller använd. Varan säljs enligt bilder och eventuell defektbeskrivning. Om du inte är nöjd har du alltid 14 dagars ångerrätt, då står du som köpare för eventuell returfrakt.

Betalning
Vi använder oss av Traderabetalning vilket innebär att du som köpare kan välja att betala med Swish, VISA, Mastercard och Maestro, Apple Pay, Google Pay, PayPal, Paynova eller Klarna. Annonsen betalas inom 3 dagar och vi förbehåller oss rätten att häva köp som inte betalas inom utsatt tid.

Leverans & samfrakt
Alla våra varor skickas spårbart och försäkrat via PostNord och/eller DHL och/eller Schenker inom EU. Vi erbjuder samfrakt vid köp av flera varor.

Retur
Vänligen kontakta oss via meddelandefunktionen på Tradera för att informera om en retur. Vi erbjuder återbetalning av varan om den returneras inom 14 dagar enligt distansavtalslagen (SFS 2005:59). Prislapp och andra märkningar ska finnas kvar på varan. Returfrakten bekostas av köparen och köpet återbetalas inom 30 dagar. Vid skadat föremål, fota varan samt emballaget så att vi kan påbörja en reklamation hos speditören.

Kundservice
Har du några frågor kontakta oss gärna via meddelandefunktionen på Tradera.

Objektsnr 628028459

Visningar 23

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 30 mar 18:24

2st 50A5 RCA NOS elektronrör i originalförpackning

Utropspris

|0 Bud

90 kr

Auktionen avslutades utan bud

josefsgarage

Huskvarna, Sverige

5.0

josefsgarage

Företag

Toppsäljare

110 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?