Beskrivning

Säljer en mycket fint skick nüvi® 760 for Volvo Cars GPSen passar perfekt till den som behöver den både i Bilen och till Friluftslivet

Ingår HELA VÄSTER EUROPA KARTOR SENASTE VERSION FRÅN 2024

Ingår Garmin Friluftskartan Pro V6 som täcker hela Sverige Senaste version

Ttillhörande fartkamera varnare värd 199 kr
Allt på bilder med följer enheter

Smart integration och bred, nüvi 760 för Volvo-bilar har allt – avancerade navigeringsfunktioner, en bredbildsskärm, förinstallerade kartor, en FM-sändare, handsfreesamtal och mer. Dess förstklassiga navigeringsfunktioner, som ruttplanering och en praktisk lokaliserare, ger dig sinnesfrid när du är på språng.

Se mer

Med nüvi 760:s bredbildsskärm får du alltid helheten. Visa kartdetaljer, vägbeskrivningar, foton och mer i ljusa, lysande färger. Dess solljusläsbara 4,3-tumsskärm är lätt att läsa - från alla håll. Dessutom har Volvo noggrant undersökt den optimala positionen för navigationssystemet, vilket gör det bekvämt att använda utan att distrahera din koncentration på vägen.

Navigera med lätthet

När den väl har installerats professionellt, kommer nüvi 760 för Volvo-bilar redo att gå direkt ur lådan med förladdade City Navigator® NT gatukartor för Nordamerika och miljontals intressanta platser (POI) som hotell, restauranger, bensinstationer och bankomater — som samt din närmaste Volvoverkstad. Peka helt enkelt på färgskärmen för att ange en destination, så tar nüvi dig dit med 2D- eller 3D-kartor och sväng för sväng röstanvisningar. Den tillkännager till och med namnet på utgångar och gator så att du aldrig behöver ta blicken från vägen. Dessutom accepterar nüvi 760 anpassade intressepunkter, såsom skolzoner och säkerhetskameror och låter dig ställa in närhetsvarningar för att varna dig om kommande POIs.

Var är jag?

Håll koll på dig själv och din bil med nüvi 760 för Volvo-bilar. Tryck bara på "Var är jag?" för att hitta närmaste sjukhus, polisstationer, bensinstationer, närmaste adress och korsning. Se även dina exakta latitud- och longitudkoordinater. nüvi 760 kommer till och med ihåg var du parkerade. Den markerar automatiskt din position när du tar bort den från det Volvo-designade fästet, så att du kan navigera med nüvi till fots och hitta tillbaka till ditt fordon. Perfekt för okända platser och trånga tomter som nöjesparker, arenor och gallerior.

Planera framåt

nüvi 760 för Volvo-bilar innehåller avancerade navigeringsfunktioner för att ta bort oron från resan. Med ruttplanering kan du spara 10 rutter, ange viapunkter och förhandsgranska simulerade svängar på 760:s breda skärm. Dessutom sorterar nüvi 760 för Volvobilar automatiskt flera destinationer för att ge en effektiv rutt för ärenden, leveranser eller säljsamtal. Den visar också hastighetsbegränsningar för motorvägar och interstates. En reselogg ger ett elektroniskt brödsmulespår på upp till 10 000 poäng, så att du kan se var du har varit på kartan.

Ring handsfreesamtal

Snacka om bekymmersfri körning. nüvi 760 för Volvo-bilar integrerar trådlös Bluetooth®-teknik med en inbyggd mikrofon och högtalare för handsfreesamtal. Para ihop den med din kompatibla Bluetooth-telefon och prata handsfree genom 760 samtidigt som du är fokuserad på vägen. Slå helt enkelt nummer med nüvis pekskärmsknappsats för att ringa ett samtal. För att svara på samtal trycker du bara på skärmen och talar direkt i den inbyggda mikrofonen.

Ta det med dig

nüvi 760:s högkänsliga interna (icke uppfällbara) antenn ger den en elegant, tunn design, vilket gör den lätt att ha i fickan eller handväskan. Dess uppladdningsbara litiumjonbatteri gör den bekväm för navigering med bil eller till fots.

Go Beyond Navigation

Navigering är bara början. nüvi 760 för Volvo-bilar innehåller många "måste ha" underhållnings- och reseverktyg, inklusive MP3-spelare, ljudboksspelare (prenumeration på Audible.com krävs), JPEG-bildvisare, valutaomvandlare och mer. Med nüvi 760:s trådlösa FM-sändare¹ kan du höra ljud, inklusive röstmeddelanden, MP3-filer och ljudböcker, genom bilens stereo. Den kommer också med Garmin Lock™, en stöldskyddsfunktion och valfria plug-in SD-kort låter dig lägga till ytterligare funktioner för att förbättra din reseupplevelse.

Objektsnr 629971070

Visningar 48

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 12 maj 23:12

Garmin Nuvi Volvo 760 Friluftskartan V6 Hela Väster Europa+FARTKAMERA

Pris

1 200 kr

Dalilo63

Malmö, Sverige

4.9

Dalilo63

Verifierad

Toppsäljare

589 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?