Beskrivning

Marmot Never Winter Sleeping Bag Regular grön (Design Right Zipper). Endast använd en natt. Mycket gott skick, inga skador över huvud taget - i princip nyskick. Inköpt maj 2022 från Addnature. Kvitto/orderbekräftelse skickas med.

Info från butik:

Dunsovsäck under kilot med innovativa funktioner

Never Winter är en sovsäck som utrustats med riktigt smarta detaljer! Vi börjar med faktumet att det finns två 3/4-långa sidodragkedjor som dessutom fått något bredare vindfållar. Perfekta att använda för att skapa den perfekta balansen mellan att ventilera ut extra kroppsvärme, och samtidigt bevara en skön temperatur på insidan. Detta exempelvis genom att öppna upp dragkedjorna men istället stänga till vindfållarna.

Andra smarta detaljer är fotboxen med dragkedja som du smidigt öppnar upp för att få extra plats och för att slippa den klaustrofobiska känslan. En dragkedja som du smidigt stänger till när fötterna börjar bli alldeles för kalla! Förvaringsfickan på insidan håller mobilen varm så att du inte försover dig till toppturen i soluppgången, och det impregnerade dunet behåller sin isolerande förmåga vilket gör den anpassad för fjällvandringar i vårt oförutsägbara nordiska klimat.

Extra plus i kanten för 100 % återvunnet material i både inner- och yttermaterialet, och att dunet är certifierat med RDS!

Kön: Herr
Hållbarhet: RDS – Responsible Down Standard
Max kroppslängd: 183 cm
Passar för: Vår/Sommar/Höst (5 till -10ºC)
Vikt: 870 g
Fill power: 650 cuin
Fyllning: Dun
Extremtemperatur -15 grader C
Komforttemperatur dam: 5 grader C
Komforttemperatur herr: 0 grader C
Värmekrage: Ja
Förvaringsficka: Ja

Objektsnr 627872209

Visningar 191

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 28 mar 10:34

Marmot Never Winter Sleeping Bag Regular grön, nypris 2495

Såld för

1 550 kr
Annonsen är avslutad

Såld med prisförslag

zebroid

Lund, Sverige

5.0

Verifierad

14 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?