Beskrivning

Ultralätt resefilt i färgen olivgrön. Helt ny och oanvänd. Nypris 300 kr.

Mer info, bilder, mått och omdömen här:
https://www.amazon.de/-/en/Bahidora-Blanket-Ultra-light-blanket-material/dp/B078X2VSQ7

Ultralätt: Filten är ultralätt eftersom den väger bara 390 g och är därför inte på något sätt jämförbar med en tjock och tung ullfilt. Den kan bekvämt tas med var som helst utan att falla ner i vikten.

Kompakt: Resefilten är ett riktigt platsunderbar, eftersom den har en extremt liten förpackningsstorlek på bara 20 x 10 cm. Storleken på 200 x 150 cm passar i alla väskor och ryggsäck. Tack vare förpackningspåsen i leveransen tar denna allra minsta resefilt nästan ingen plats i anspråk — ett praktiskt måste.

Mjuk: Resefilten av högkvalitativt Coolmax material är den optimala filten för flygplanet, eftersom den är behagligt mjuk och säkerställer vackra drömmar över molnen. Även när du reser bor du dig gosig mjuk och börja återhämta dig på nya äventyr.

Andas: Tillverkad av 100 % coolmax, filten är idealisk för resor till varma länder samt flyg- och tågresor. Den övertygar med bästa andningsförmåga och en idealisk fuktreglering — din hud förblir behagligt torr.

Snabbtorkande: Filten är inte bara ultralätt och varm, utan också snabbtorkande. På så sätt torkar resefilten på nolltid.

Objektsnr 629827997

Visningar 54

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 11 maj 13:53

(NY) Ultralätt resefilt 200x150cm 390g filt mjuk andningsaktiv av 100% Coolmax

Pris

129 kr

Barabar

Åryd, Sverige

5.0

Barabar

Företag

93 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?