Beskrivning

Paket med 2 stycken helt nya nödsovsäckar i kompakt bärbart utförande med medföljande säkerhetsvissla. Materialet är mylar bopet med en tjocklek på 26um, förseglade skarvar för att stå emot regn, snö och vind och reflekterande insida för att bevara värmen. Slitstark design med färgen är orange på utsidan för att synas på avstånd.

Information från tillverkaren:
Fördelar:
- Effektiv Värmeförsegling: Den bevarar upp till 90% mer kroppsvärme än utan, vilket är avgörande för överlevnad i kyla.

- Kompakt och Lätt: Med en vikt på endast 125 gram och en minimal förpackningsstorlek (7x11cm) tar Life Bivyn nästan ingen plats och är enkel att ta med sig överallt. Den går att jämföra med storleken på en läskburk.

- Förberedd för Alla Situationer: Ha en Life Bivy hemma och i bilen för att vara redo att klara dig längre i nödsituationer. Dess slitstarka BoPET-material gör den till en pålitlig partner när olyckan är framme. Life Bivy är konstruerad för att klara alla väderförhållanden. Den är redo att skydda dig från vind och väta och är enkel att använda vid behov.

Specifikationer:
- Storlek Nödsovsäck: 210x90cm för tillräckligt med utrymme och rörelsefrihet.
- Storlek Fodral: Endast 7x11cm för enkel förvaring och transport.
- Vikt: Lätt som en fjäder med endast 125 gram.

*Observera! Detta är en nödsovsäck endast avsedd för nödsituationer.

Objektsnr 630449742

Visningar 37

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 17 maj 07:39

Go Time Gear Life Bivy nödsovsäck

Pris

220 kr

LS-TR

Malmö, Sverige

5.0

LS-TR

Verifierad

Toppsäljare

166 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?