Beskrivning

  • Demontera 4400mAh batterietOroa dig inte för batteritiden när du tar en utomhusdusch. Utrustad med en laddningskabel kan den laddas via ett uttag, bärbar dator eller USB-port i bilen. Arbetstiden för varje batteri är 50-70 minuter. Utrustad med LED-belysningsfunktion, vilket möjliggör cirka 12 timmars belysningstid. Till skillnad från andra duschhuvuden kan vårt batteri enkelt anslutas till vattenpumpen.
  • Förbättrat bärbart campingduschhuvud Vårt självdragande bärbara duschhuvud erbjuder starkare sugkraft och stabilare vattenflöde. Tryck bara på knappen för att styra strömbrytaren. Tryck på knappen för att starta duschpumpen (högt vattenflöde: 4 l/min). Tryck igen för att minska vattenflödet till 3 l/min och tryck en gång för att stänga av duschen.
  • Enkel installation och användning Att ansluta slangen mellan duschpumpen och duschhuvudet är mycket enkelt. Placera bara sugslangen i vattentanken och tryck på strömbrytaren för att starta campingduschen. Njut av ett mjukt och stabilt vattenflöde för uppfriskande duschupplevelser på stranden, camping eller efter att ha lekat i sanden.
  • Mångsidig för camping och utomhus Vattentät skyddsnivå: IPX6, lång batteritid på 50–70 minuter, perfekt för daglig användning utomhus av en 3–5-hövdad familj. Den intelligenta vattennivåströmbrytaren med dubbla flöde ger perfekt vattentryck. Vid låg vattennivå är vattenflödet 3 l/min, vid full vattennivå 4 l/min. Detta bärbara campingduschmunstycke är lämpligt för utomhusaktiviteter, camping, djurvård, biltvätt och växtbevattning.

Objektsnr 626859131

Visningar 130

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 12 apr 13:38

Helt ny bärbar utomhusdusch med 2 flödeslägen,löstagbart batteri

Såld för

197 kr
Annonsen är avslutad

Prylmarknad

Trollhättan, Sverige

5.0

Prylmarknad

Företag

Toppsäljare

174 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?