Beskrivning

Oanvänt.

Beskrivning:

Kompakt nödskydd: Go Time Gear Life-tältet är ett väderbeständigt tält för 2 personer tillverkat av riv- och punkteringsbeständig PET-mylar med en interiör som reflekterar 90 % av din kroppsvärme. Du kommer att hålla dig varm och torr i vind, regn och snö. Perfekt i alla ryggsäckar när du campar och vandrar eller till och med ett överlevnadskit.
Vattentät och vindtät: Vårt nödstormskydd väger bara 246 g och packas ner snabbt i en 13 cm x 8 cm grejsäck. Vårt återanvändbara överlevnadskit låter dig undkomma elementen och vintervädret utan att tynga ner dig.
Snabb uppsättning: Vårt termiska nödrörstält sätts upp snabbt mellan träden. Väg ner den med stenar eller utrustning för extra stabilitet. Om inga träd är tillgängliga, linda den runt dig själv som en nödsovsäck, filt, bivvy väska eller bivvy säck.
120 Decibel visselpipa och 20 fot paracord ingår: Konstruerad för nödsituationer, vårt livstält innehåller en 120-decibel visselpipa för att varna räddare upp till 1 mil bort. 250 kg nylonkärna Para-Synch dragsko kan också användas för att binda ner eller reparera utrustning och ryggsäckstillbehör.

Objektsnr 631207913

Visningar 53

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 1 maj 21:37

Överlevnadstält NYTT

Utropspris

|0 Bud

150 kr

Slutar om

Jonny1989

Göteborg, Sverige

5.0

Verifierad

26 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?