Beskrivning

Säljer mina så gott som oanvända trådlösa Jaybird hörlurar. Dessvärre passar dom inte mig riktigt och synd att de bara blir liggandes. Älskar annars Jaybird fantastiska ljud i sina produkter, läs gärna mer på nätet för mer information.

Produktinformation:
Idealiska trådlösa atletiska hörlurar: Jaybird Run är äkta trådlösa öronsnäckor som ger dig en säker och bekväm passform, oavsett örons form, utbytbara spetsar och fenor tillåter en anpassad passform.
Svetttät och vattentät: Löpare, idrottare och andra kommer att känna sig bekväma med Jaybird Run trådlösa hörlurar, svettas allt du vill, pressa dig själv i regnet och bli leriga, eftersom dessa trådlösa hörlurar är svett- och vattentäta.
Anpassade ljudinställningar: Den nedladdningsbara jaybird-applikationen låter användare anpassa ljudet för en distinkt musikupplevelse, justera låga, mellan- och höga nivåer för att skapa ett ljud som passar din stil 12 timmars batteritid: Dessa trådlösa hörlurar för idrottare har ett system med dubbla batterier med snabb laddning när du är på språng, hörlursbatteriet kommer att vara starkt i fyra timmar, plus ytterligare åtta timmar med det bärbara laddningsfodralet.
Musik- och samtalskapacitet: Jaybird Run ger användarna äkta trådlösa hörlurar med en mikrofon och en enda kontrollknapp, så att du kan driva din löpning utan att bryta fokus. Batterispänningen är 3,8 volt. Energispänningen i wattimmar per batteri är 0,3 wattimme.

Produktest modell:
Modell: Jaybird Run XT.
Testade: Maj 2019.
Mer info: Jaybird.
Typ: Sporthörlurar, True Wireless.
Element: 6 millimeter.
Anslutning: Bluetooth 4.1.
Codec: Bluetooth SBC.
Batteritid: 4 + 8 timmar.
Frekvensåtergivning: 20 Hz – 20 kHz.
Handsfree-funktion: Ja.
Vikt: 7 gram styck, 56 gram total (dosa samt hörlurar)
Rek. utpris: 1 595 kronor.

Tveka inte att höra av dig om du har frågor. Givetvis samfraktar jag.
Lycka till! Pezopop

Objektsnr 628077133

Visningar 80

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 2 apr 20:11

Jaybird RUN XT. Trådlösa hörlurar för löpning, Bluetooth 4.1

Såld för

384 kr
Annonsen är avslutad

Såld med prisförslag

Pezopop

Täby, Sverige

Verifierad

948 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?