Beskrivning

Supersnygga och bekväma sandaletter, handsydda i äkta skinn, från spanska kvalitetsmärket Art! Fint skick, använda 15 gånger.

Modellen heter 325 och tillhör serien Amsterdam, som är Arts genialiska träskor med gummi i den främre delen av sulan – som gör skon mer flexibel än när hela sulan är av trä. Jag har flera skor i denna serie och de är favoriter, de skönaste klackskorna jag har haft! Säljer dessa för att jag har för många liknande.

Klacken är ca 7,5 cm, men lutningen är bekvämare, tack vare ca 2 cm platå framtill. Skorna har en skön avlastande innersula.

Storleken är generös, speciellt bredden framtill. De passar mig som oftast har strl 38 i stängda skor och strl 37 i skor med öppen tå. Innersulans längd är ca 25 cm, inklusive kanterna där stygnen är.

Nypris ca 1500 kr. Läs mer här (annan färg):

https://www.the-art-company.com/int/en/sandals-with-heel-woman-amsterdam-calf-leather-cuero-0325#variant=2058&talla=1678

Skickas i sin originalkartong, eller hämtas upp.

Se även mina andra auktioner – jag samfraktar gärna.

---------------------------------------

Rök- och djurfritt hem. Önskar betalning inom 3 dagar efter vunnen auktion, därefter skickas varan. Men samfrakt går bra inom 7 dagar - meddela mig om du vill invänta något i mer än 3 dagar.

Objektsnr 630773466

Visningar 42

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 4 maj 19:40

Art sandaletter strl 37 träskor natur/beige/nude läder Amsterdam klack-sandaler

Utropspris

|0 Bud

350 kr

Slutar om

Jojo9

Göteborg, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

1 015 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kampanj

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?