Beskrivning

Nike zoom structure 21
Löparsko från Nike
Använd fåtal ggr, fint skick.
Färg: Blå,turkos,svart,silver,grå
Strl: 38

Air Zoom Structure ger en förträfflig support och komfort tack vare den senaste teknologin från Nike.

Nike Air Zoom Structure 21 är tillverkad i ett otroligt ventilerande lättvikts Flymesh material som hjälper att hålla fötterna nedkylda. Hela skon är utskuren från ett stycke Flymesh och är därför helt utan sömmar. Flymesh-materialet är ett lättare och slitstarkare material än de tidigare versionerna.

Nike Air Zoom Structure 21 är tillverkat med Air Zoom kuddar i häl och framfot och som är omringat av EVA skum vilket ger en otrolig respons och mjuk fjädring. Vid skons hälområde har det placerats Dynamic Support som är ett pronationsstöd av två olika skummaterial tillverkat i två olika hårdhetsgrader och som är med till att bromsa pronationshastigheten på ett naturligt och dynamiskt sätt.

Flywire och Dynamic Fit tillsluter sig kring mittfoten och ger det perfekta stödet samt passform. Snörningen sitter ihop med Flywire vid de två översta hålen – Flywire är otroligt lätta och slitstarka öglor som via snörningen tillsluter foten och ger ett maximalt grepp om mittfoten och förhindrar att foten glider runt i skon under löparturerna.

Objektsnr 631164006

Visningar 61

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 1 maj 14:00

Nike zoom structure 21

Utropspris

|0 Bud

200 kr

Slutar om

Ostokorv

lit, Sverige

4.9

Verifierad

42 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Mer från varumärket