Beskrivning

Låga sneakers från danska Green Comfort med snyggt ormskinnsmönstrad ovandel. Dragkedja på sidan för enkel på- och avtagning. Nypris 999kr

Med dessa sneakers får du bekväm stötdämpning som lämpar sig väl för trötta, överansträngda fötter, idealiskt för dig som står och går mycket. Det är innersulan som står för större delen av stötdämpningen med Green Comforts unika EnergySole-teknologi. Dämpningen är placerad så nära fotens yta som möjligt, till skillnad från de flesta andra skor där stötdämpningen ofta sitter i yttersulan.

EnergySole hjälper till att aktivera din fotmuskulatur och bidrar till att fötterna får jobba på ett naturligt sätt. Detta främjar blodcirkulationen i fötterna och minskar risken för trötthet och ömhet. Innersulans material är flexibelt och blir inte stumt när du belastar den, vilket gör att du alltid får bästa komfort. Teknologin är utvecklad för att återge energi och ge dig ett piggare, lättare steg.

Insidan är fodrad med Soft Tex, ett fuktavstötande och antibakteriellt mikrofibermaterial som också är väldigt slitstarkt.

Skorna har en bred läst men gott om plats för framfoten. Lämpliga för den med breda fötter eller om du behöver extra rymd framtill.

Snörad ovandel för bästa passform över foten, men dragkedjan på sidan gör att du inte behöver knyta skorna varje gång du ska ta dem på dig.

Klassisk sneaker-yttersula i gummi.

Färg: Taupe
Läst: Rymlig
Fotbädd: EnergySole
Utbytbar fotbädd: Ja
Ovandel: Läder
Yttersula: Gummi

Objektsnr 630534628

Visningar 55

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 1 maj 06:41

Helt nya sneakers strl 39

Utropspris

|0 Bud

300 kr

Slutar om

Doster

Täby, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

285 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?