Beskrivning

Inköpta för att dottern skulle ha på inomhusidrotten - vilken uteblev p g a pandemin.
Intensiv rosa färg, detaljer i grönt o svart, vit sula.

"Nike LunarTempo 2 är en lättvikts tempo- och speed löparsko för de snabba löpturerna och tävlingar. Version 2 har fått en ny och uppdaterad meshöverdel som känns mjukare och mer ventilerande. LunarTempo är inspirerad av de danska NBRO löparna på Nørrebro och designad utifrån den ikoniske Nike LunarRacer tävlingsskon. I förhållande till LunarRacer har LunarTempo 2 mer stötabsorbering, är slitstarkare och ger bättre stöd omkring mellanfoten.

För att ge löparen bästa möjliga passform och komfort har överdelen på LunarTempo en sömlös design. Den sömlösa designen har en tunn Engineered mesh som är väldigt ventilerande. På det viset minskar risken för skavsår och överupphettning av foten.

LunarTempo 2 har Flywire kablar på in- och yttersiden av skon som också är med till att ge en tätsittande passform omkring mellanfoten. Flywire ger också en lätt support och stöd till foten. Hela mellansulan är uppbyggd av Nikes fantastiskt mjuka och responsiva Lunarlon skum. Lunarlon-mellansulans mjukhet ger en bra stötdämpning och kontakt med underlaget. Skons yttersula har fått ett våfflat och tärnat mönster som hjälper till att absorbera stötar på
längre löpturer. Yttersulan är också beklädd med Carbon Rubber på utvalda ställen som är utsatta för slitage, vilket förbättrar yttersidans hållbarhet."

Kommer från rök- och djurfritt hem.
Jag samfraktar naturligtvis om det skulle bli aktuellt - jag kan även erbjuda samfrakt med GungorOkaruseller (ställ dig i sökrutan, välj "sök efter säljare") Om du önskar samfrakt för något som ligger mer än en vecka fram i tiden, kontakta mig så ordnar vi det.

Objektsnr 630546658

Visningar 110

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 28 apr 10:50

Oanvända - Superlätta Nike LunarTempo 2, stl 42

Utropspris

|0 Bud

629 kr

Auktionen avslutades utan bud

Katie01

Bålsta, Sverige

4.9

Verifierad

Toppsäljare

658 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Mer från varumärket