Beskrivning

Nya/ fantastiskt/ sandaler

Breezy Comfort and Style - Kliv in i sommaren med dessa utskurna platta sandaler som erbjuder en perfekt kombination av komfort och stil. Deras design med öppen tå och platta sula gör dem idealiska för att promenera längs stranden eller njuta av en solig dag utomhus.
Sofistikerad Crocodile Embossed Flair - Förhöj din skokollektion med dessa platta sandaler med en chic krokodilpräglad textur. Designen med korsband ger en extra touch av elegans, vilket gör dem till ett mångsidigt val för alla tillfällen.
Enkel charm med H-Band Slides - Sätt dig in i enkel charm med dessa platta H-band glidsandaler. H-banddesignen ger en säker och bekväm passform, medan den platta sulan säkerställer komfort hela dagen. Perfekt för casual utflykter och avslappnade sommardagar.
Mångsidiga rutschkanor med öppen tå - Omfamna mångsidigheten med dessa sandaler med öppen tå. Oavsett om du är på väg till stranden, springer ärenden eller klär ut dig för en casual kväll, är dessa sandaler ett moderiktigt och bekvämt alternativ.
Embrace Crocodile Embossed Cross Strappy Sandaler - Lägg till en touch av sofistikering till din sommargarderob med dessa korsbandiga sandaler med ett krokodilpräglat mönster. Dessa snygga sandaler är perfekta för en dag ute eller en natt på stan.

Objektsnr 630637892

Visningar 51

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 27 apr 11:24

Fantastiskt Slide Sandal för kvinnor strl .38 Orange 38

Utropspris

|0 Bud

144 kr

Auktionen avslutades utan bud

Fata27

Bro, Sverige

4.9

Fata27

Verifierad

Toppsäljare

402 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?