Beskrivning

Babolat,
Jet Tere,
Strl: 38.5
Dam
Tennisskor,
Padelskor,

Nypris: 1200kr
Kommer från rök och husdjursfri hem

Produktbeskrivning:

Lätt och smidig och stabil tennissko och Padelskor som har ett material på ovansidan som andas otroligt bra, perfekt för bästa komfort på tennisbanan och padelbanan
Babolat har utvecklat en undersula som får bättre kontakt med banan hela vägen igenom fotisättningen, vilket i sin tur ger dig bättre fäste och snabbare förflyttningar. Teknologin kallas Active Flexion-teknologin med en undersula som är uppdelad i 9 delar för bästa grepp och komfort.
Babolat använder KPRS dämningssytem i hälpartiet vilket ger dig en bra dämning och minimerade vibrationer som annars kan vara skadliga för knän och leder.
Precis som i nästan alla Babolats toppmodeller används Michelin som samarbetspartner vid tillverkning utav sulan. Allt för att du skall få bästa kvalitè o ch slitstyrka.
Jet Tere Clay/Padel har en yttersula speciellt anpassad för spel på grus. Skon fungerar även kanon på padelbanan. Utöver yttersulan så är det exakt samma sko som vanliga Jet Tere. Nya Jet Tere är den senaste modellen i den populära Jet-serien. Här får du otroligt lätt sko med riktigt fin smidighet så att ditt fotarbete inte sinkas ner. Skons ovansida är tillverkad i ett stycke som aktivt ger stöd åt foten samtidigt som det är lätt och andas bra. Hälpartiet är ordentligt dämpat tack vare Babolats egenutvecklade KPRS-X dämpningssystem. Hårda stötar som uppstår under spel minimeras och ger en utökad komfort. Sulan är tillverkad av vår samarbetspartner Michelin, experter på däck och gummitillverkning, som garanterar en hållbar sula med perfekt grepp. På denna modell är sulan designad med fiskbensmönster för att ge ett perfekt grepp på grustennisbanan.
Denna skomodell passar även utmärkt på padelbanor med Mondogräs.
Färg: Svart med lila detalj
Material: ?Foder: Microfiber?Slitsula: Gummi (Michellin)

Objektnr 632292065

Visningar 64

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 19 maj 17:57

Babolat, Jet Tere, Strl: 38.5, Tennisskor, Padelskor,

Utropspris

|0 Bud

299 kr

Slutar om

Smartshoppingshoes

Uppsala, Sverige

4.8

Smartshoppingshoes

Verifierad

Toppsäljare

1 040 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Mer från varumärket