Beskrivning

Så snygga vintagestövlar från franska Aigle Hutchinson et Cie i storlek 38. Har hört att det är en modell som ska ha sålts på 80-talet. Färgen är mörkbrun/mörktchokladbrun. De är helfodrade och är en gummistövel med klack på ca 4,5cm. Vattentäta och varma, perfekta till höst, vinter och tidig vår. Jag har ett likadant par i svart som jag har haft hela vintrarna i flera år och har hållit mig både varm och torr! Innermått ca 24cm, ytterbredd ca 8,7 höjd ca 41cm.

Mycket fint skick, man kan inte tro att de är över 40 år gamla! Lite slitage på sulor, se bild 6, och lite repor, på framsida skaftet och på ovansidan av foten, men inget som jag tycker märks, se själv bilder. Lite slitage på kanterna uppe på skaftet där man stänger dragkedjan, se bild 4. Inga skosulor i just nu. Brukar klacka om mina hos en skomakare så de blir ordentligt slittåliga. Unika kvalitetstövlar som jag fått komplimanger för många gånger, perfekta nu till vårregnen! Säljes då de tyvärr inte kommit till användning.

Håller på med en förråds/garderobsrensning så kika gärna på mina andra annonser :)
Lycka till och hör gärna av er om ni har några frågor!

Betalning tillhandahålles inom 3 dagar från avslutad auktion. Köparen ansvarar för att rätt leveransadress är angiven och jag ansvarar inte för postens ev. slarv.

Objektnr 632087709

Visningar 65

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 10 maj 19:56

AIGLE vintage höga stövlar storlek 38 bruna skor boots gummistövlar

Utropspris

|0 Bud

249 kr

Auktionen avslutades utan bud

Fredall

Uppsala, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

147 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?