Beskrivning

Säljes i befintligt skick Meindl Men's Island MFS Active Svarta omhändertagna alltid rengjorda och smörjda med Meindl Sportwax efter vandringar. Bytt inläggssulor till nya Meindl. Hör av er om ni har frågor?

Meindl Island MFS Active är en uppdaterad version av den klassiska Island kängan. Den nya MFS Active bjuder på ett nytt Gore-Tex foder, bättre ventilation, stabilare snörsystem och en nyutvecklad MFS-sula som formar sig efter foten och ökar komforten ytterligare. Meindl Island har sålt i över 1 miljon exemplar och belönats med mängder av utmärkelser och toppbetyg vilket har gjort den till en marknadens populäraste kängor.

Island MFS Active är en vattentät Gore-Tex känga anpassad för män vid vandring med tung packning. Kängan fungerar utmärkt året runt i kombination med en tjockare strumpa under vintern.
Både skaftet och sulan är utrustad med MFS (Memory Foam
System) som är ett speciellt skum som formar sig efter din vrist och fot vilket ger en personlig passform i hela kängan. Kängan behåller formen till nästa gång du använder den.

För bästa livslängd rekommenderar vi att du underhåller kängorna med Meindl Sportwax.

https://www.outnorth.se/meindl/men-s-island-mfs-active?gclid=Cj0KCQjwvL-oBhCxARIsAHkOiu3OyzDVKWZqR6i9glPkuyeoHHrETumf_X3y2fH6Qqf-_4AHbcwrZEIaAtcGEALw_wcB&gclsrc=aw.ds

Objektsnr 629512917

Visningar 219

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 8 maj 08:02

Meindl Men's Island GTX MFS Active Svarta Stl UK 13/EU 48 Meindl

Pris

1 475 kr

Någon annan har föreslagit 1 180 kr.

Darth Sidious

Malmö, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

291 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Mer från samma kategori

Mer från samma kampanj

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Mer från varumärket