Beskrivning

Läs noga;

Jag beställde två par Tods i mars månad från Tods i Italien– men det blev lite fel, stressad och lite färgblind köpte jag ett par jag trodde var beige (men de var gröna) och ett par blåa.
OBS denna annonsen gäller de gröna.

Jag ställde in kartongerna i en garderob - oöpnnade när de kom via UPS – kollade inte då jag köpt av Tods i flera år och vet att det är bra.

Senare uppdagades mitt fel när min särbo kom och hälsade på. När jag visade mitt nya inköp…då sa hon; jaha du har haft bråttom nu igen!

De gröna såg mörkbeige ut för mig – och det var beige jag skulle ha.

De blå helt rätt färg men inte med den sulan jag alltid har – hel sula med knoppar på - inte de med knoppar direkt på skorna. Har bytt höfter så måste ha ”stadig sula”.

Så jag har beställt nya skor de jag skulle ha – tyvärr gäller bara retur i 14 dagar enligt konsumentskydds lag inom EU så jag kunde inte returnera de jag köpte fel. Köpte dem 10 mars – och mitt misstag upptäcktes den 8/4!!

De är inte ens provade – är kvar i sina respektive lådor – se bilder – och allt är NYTT – inte begagnat. OBS uttagna för att fotograferas. EU storlek 9.

Se bifogade bilder och sammandrag av betalningsordern.

Köparen av skorna – de säljs var för sig - så det är två annonser - kommer att få kopia på originalhandlingar både på de jag säljer samt de nya jag köpt så ni får korrekt uppfattning om det hela.
De sista bilderna visar mitt felköp och sedan att jag köpte nya - rätt köp! Jag har strukit över info om betalning och mitt namn - köpare får kopia av orginalhandling
Vill du ha fler bilder eller ytterligare förklaring så hör av dig.

Beträffande priset jag har satt på de jag säljer, så är det en rejäl rabatt för ett par nya, dokumenterade Tod´s – jag vet att CareofCarl tar 6199: - för samma modell – och då får du ett par skoblock med på köpet……
så det är nästan 2200- i rabatt på ett par nya Tods.

Objektsnr 630453976

Visningar 133

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 17 maj 09:18

NYA TODS OANVÄNDA

Pris

3 995 kr

sanclemente

Jönköping, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

193 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Mer från samma kategori

Mer från samma kampanj

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?