Beskrivning

Hootenanny Singers - Våra vackraste visor - 1971 - LP

Polar Music

Några små repor förekommer
Trasigt innerfodral (se bild)
Kantstött omslag

Köp- och Leveransvillkor

Skick

Alla de varor vi säljer är begagnade och säljs i befintligt skick, varje varas eventuella defekter/skador beskrivs dock i enskild annons. Om du inte är nöjd har du alltid 14 dagars ångerrätt, då står du som köpare för returfrakt. Eko Teck reserverar sig för eventuella faktafel som kan finnas på vår sida eller i våra annonser.

Betalning

Vi använder oss av Traderabetalning vilket innebär att du som köpare kan välja att betala med Swish, VISA, Mastercard och Maestro, Apple Pay, Google Pay, PayPal, Paynova eller Klarna. Om betalning inte har skett inom fem (5) dagar från det att auktionen är vunnen förbehåller vi oss rätten att häva köpet.

Leverans & samfrakt

Alla våra varor skickas med DB schenker eller Postnord. Paketet skickas spårbart och försäkrat via fraktbolagen inom Sverige. Vi erbjuder samfrakt vid köp av flera varor inom 3 dagar. Kan även avhämtas på plats hos oss i Lugnik, Kramfors kommun.



Retur

Vänligen kontakta oss via meddelandefunktionen på Tradera för att informera om en retur. Vi erbjuder återbetalning av varan om den returneras inom 14 dagar enligt distansavtalslagen (SFS 2005:59). Returfrakten bekostas av köparen, det ska vara spårbar frakt och köpet återbetalas inom 30 dagar. Vid skadat föremål, fota varan samt emballaget så att vi kan påbörja en reklamation hos speditören.

Kundservice

Har du några frågor kontakta oss gärna via meddelandefunktionen på Tradera.

Objektsnr 628006771

Visningar 41

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 7 apr 10:22

Hootenanny Singers - Våra vackraste visor - 1971 - LP

Utropspris

|0 Bud

20 kr

Auktionen avslutades utan bud

EkoTeck

LUGNVIK, Sverige

5.0

EkoTeck

Företag

Toppsäljare

172 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?