Beskrivning

Kultskiva av ett av Sveriges största hip-hopfenomen från 90-talet.

Skivan har sålts i CD-form för uppemot 2884 kr tidigare på en känd sida för skivsamlare. På vinyl för det dubbla. Nämner inte namnet på sidan pga Traderas regler.

Det här exemplaret som utauktioneras är i extremt fint skick. Ett par microsmå repor på CDn, annars ser den helt ospelad ut. Vet faktiskt inte om den ens är spelad, men det är ett par pyttesmå ytliga repor på den så jag nämner det iaf för att göra en ärlig affär och sätter den som "begagnad" som skick ändå. Reporna är alltså såna små ytliga som ser ut som "hårspår", inget som påverkar funktionen på skivan.

CD-bookleten är fin med. Se bilder för exakt skick. Titta NOGA eftersom jag säljer det här exemplaret i befintligt skick.

Har svårt tro man hittar särskilt många andra sådana här med så pass fin CD-skiva som denna.

Finns i Sthlm och lämnar gärna över på en plats vi överenskommer direkt till dig som köpare. Skickas annars med Postnords skicka direkt spårbart mot fraktkostnad.

Sätter KÖP NU-priset till det lägsta priset den ligger ute på på nätet på en känd skivsida (återigen, nämner ej namnet på den, ni som vet, ni vet). Jag står för frakten om du köper den nu.

Om den ej köps på Köp nu och istället budas hem via auktionen så går det bra att betala den vid löning 25/4 OM du meddelar det innan auktionens slut.

Fler bilder kan ordnas om så önskas.

Obs. Eftersom detta är min första auktion nånsin på Tradera så uppskattar jag om du som köpare efter affär ger säljar/köpar-betyg så jag kan få lite god renomme på sidan pga att jag planerar att sälja fler saker framöver. Tack på förhand.

Objektsnr 629688402

Visningar 340

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 23 apr 21:03

Sherlock - Made to measure CD i nyskick

Slutpris

|

652 kr

Auktionen är avslutad

jant80 vann auktionen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?