Beskrivning

BRUCE SPRINGSTEEN - STREETS OF PHILADELPHIA
Columbia, Holland, 1994

Det finns mängder av utgåvor av "Streets Of Philadelphia", men detta är den närmast okänt svåra tolvtummaren som pressades i Holland exklusivt för den svenska marknaden i relativt få exemplar. Den är inte vanlig här i Sverige heller, och i fint skick betingar den tusenlappar i värde. Även de i sämre skick går för en hel del pengar. Detta ex har sina skavanker, därav lågt utrop. Övriga låtar är "If I Should Fall Behind", "Growin' Up" och "The Big Muddy", samtliga i liveinspelade soloversioner.

GRADERING
Skivor:
Vg+
Har en del hairlines och knastrar en aning vilket mest hörs mellan låtarna.
Omslag:
Vg
Ganska nött längs kanterna, allmänt småtufsigt, samt två stycken stämplar på framsidan; den ena suddig och den andra mer tydlig.

AUKTIONSINFO


Betalning emotses inom tre dagar efter avslutad auktion. Vänligen respektera detta!
EJ KONTANTER ELLER FRIMÄRKEN I KUVERT!

Alla vinyler är spelgraderade med en bra nål såvida de inte är inplastade och oöppnade, eller att jag till 100% vet att de är ospelade - jag bedömer aldrig skicket enbart visuellt! Skulle det trots allt vara något du som köpare inte är nöjd med, hör bara av dig så löser vi det!

LP skickas alltid med skiva och omslag separerade i plastficka för att omslaget inte ska skadas i frakten, och skivorna packas alltid noga med ordentligt skyddande kartong. Singlar med bildomslag skickas med skivan i en separat singelficka i en plastficka tillsammans med originalomslaget. Samfraktar gärna vinyl och CD!

OBS! OBS! OBS!
SE NOGA TILL ATT DEN ADRESS SOM DU HAR UPPGIVIT PÅ TRADERA ÄR DEN ADRESS DU VILL ATT JAG SKICKAR PAKETET TILL! OM DU ANVÄNDER EN ANNAN ADRESS ÄN DEN SOM STÅR PÅ TRADERA, VÄNLIGEN ÄNDRA SJÄLV ADRESSEN TILL DEN SOM GÄLLER JUST NU. JAG TAR INTE ANSVAR FÖR OM PAKET SKICKAS "FEL" PÅ GRUND AV ATT DET STÅR FEL ADRESS PÅ TRADERA!

Objektsnr 628566770

Visningar 90

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 7 apr 12:21

BRUCE SPRINGSTEEN - STREETS OF PHILADELPHIA * 12" 4 låtar * VERY RARE! *

Såld för

|0 Bud

250 kr

Auktionen är avslutad

Såld med prisförslag

HelenaValdemar

Borås, Sverige

5.0

HelenaValdemar

Verifierad

Toppsäljare

2 854 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?