Beskrivning

Vänligen läs igenom hela annonsen innan du köper eller lägger ett bud!
Detta är en begagnad 12 tumssingel i rätt bra skick som skall snurra 45rpm. Om du endast är intresserad av nya/väldigt fina skivor så kan du sluta läsa här.

Discogslänk:
https://www.discogs.com/Womack-Womack-Celebrate-The-World/release/538994

Singeln har två låtar "Celebrate The World" i Long version på A-sidan och samma låt i Radio version, samt "Friends (So Called)" på B-sidan. Womack & Womack skrev låtar åt bl.a. Teddy Pendergrass ("Love T.K.O.") för Philadelphia International i slutet på -70 talet. Här är de på egen hand 10 år senare, men handlaget är detsamma. Själfull och upplyftande dansvänlig Soul!. Skivan är utgiven på Island records' underetikett 4th & Broadway 1988. Låtarna är utspridda över större delen av singelsidorna vilket tyder på att de är pressade med breda spår vilket ger ökad volym och dynamik. Perfekt för dansgolvet! -Blir du sugen på litet djup och själfull 80-tals disco? Vad väntar du på? Sätt igång och bjud!!

Gradering:
Skivan: VG+/VG Etiketterna är fina och vinylen blank. A sidan väldigt nära EX. Det sitter några små repor på B-sidan (se bild), men de orsakar endast några väldigt lätta knäpp. Som med en välanvänd skiva så sprakar det litet hemtrevligt mellan låtarna och under fade-out. Några lätta fingeravtryck och ordentligt med damm skvallrar om att den har inte blivit ordentligt rengjord vilket såklart påverkar utseende och ljudupplevelse negativt (* se nedan)
Konvolutet: VG. Vikta hörn och några veck vittnar om att den hängt med på party. Det sitter klisterlappar som charmiga tidsmarkörer både fram och bak (se bild). Det är en tunnare papp med öppningen DJ-vänligt uppåt, vilket är mindre bra eftersom den saknar innerpåse och all skit ramlar ned på den oskyddade skivan. Rengöring, innerpåse och plastomslag skulle nog göra underverk här!

Graderingsskala för själva skivan:
M
Nyskick som ospelad.
EX är i toppskick, med få synliga spår av att ha hanterats.
VG++ är i fint skick, spelad en del, några ytliga streck som inte påverkar lyssningsupplevelsen alls.
VG+ är i bra skick, spelad ganska mycket, kan knastra lite mellan låtarna men musiken skall inte påverkas nämnvärt.
VG är en välanvänd skiva som blivit spelad mycket, har många streck/repor, låter fortfarande ganska ok trots visst knaster. Vi beskriver skivornas skick och konvolutens utseende noggrant för att undvika missförstånd, men vi uppmanar alla att titta på bilderna! Gradering är ingen exakt vetenskap.

Info:
Kontakta oss gärna med eventuella frågor genom Traderas meddelandefunktion, så lovar vi göra vårt bästa för att besvara dem. * = Vi har tillgång till en skivtvätt av märket Pro-Ject och modell VC-E. Den arbetar med vätska och vacuum för att få skivan ordentligt ren. En del litar inte på att sådan rengöring är skonsam mot vinylen. Vi har endast goda erfarenheter hittills och kan om så önskas rengöra skivan åt dig och sätta den i en ny fräsch innerpåse av antistatisk plast. Säg till om vi skall göra det, så lägger vi på 10kr per skiva på fraktkostnaden. Vi är några vänner, som gått samman för att sälja av en omfattande privat samling CD och vinyl och lägger därför regelbundet ut annonser på objekt i varierande skick på:
muttelitutten,
https://www.tradera.com/profile/items/3687656/muttelitutten
Inspectorgadget74,
https://www.tradera.com/profile/items/4575930/inspectorgadget74
muttelituttan99,
https://www.tradera.com/profile/items/5163901/muttelituttan99
Funkback74
https://www.tradera.com/profile/items/5015184/funkback74
och Funkbert
https://www.tradera.com/profile/items/5231344/funkbert
Samtliga vinster på dessa konton kan samfraktas för en lägre kostnad per vunnen skiva!

Fraktkostnad:
Vi fraktar inom norden med vanligt brev Postnord (frimärken) en skiva för 60kr. Vi har som säljare inget ansvar för fraktskador. Eventuella ersättnings anspråk skall ställas till Postnord av köparen. Spårbart paket med Shenker för EU/resten av världen. International buyers are welcome. Please contact us for correct shipping rates before buying or placing Your bid!

Samfrakt:
När du budat hem eller köpt en skiva, så hör av dig om du vill avvakta med att betala frakten tills du handlat färdigt av oss. Annars förväntar vi oss betalt inom 1-5 arbetsdagar. När du handlat färdigt, så använder vi Traderas fraktkalkylator för att räkna fram den bästa (billigaste) fraktlösningen för dig och återkommer via Traderas meddelandefunktion angående slutlig fraktkostnad. Vi skickar inga skivor innan både skivorna och fraktkostnaden är betald.
Leverans:
1-5 arbetsdagar
efter betalning. (Skickas från Sverige)

Betalning:
Du kan enklast betala med Swish, kort eller PayPal via Traderas betaltjänst. I vissa fall kan det vara enklast att betala direkt till någon av oss för att undvika att betala dubbla fraktkostnader. Skulle du missa det så kan vi ordna med återbetalning av överskjutande frakt.

Ångerrätt:

VI säljer skivorna privat och då har du ingen ångerrätt. Lagt bud ligger! Men vi gillar nöjda kunder och uppskattar om du hör av dig till oss med synpunkter på leveransen innan du sätter ett negativt omdöme.

Lycka till med budgivningen!

Objektsnr 630686834

Visningar 26

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 3 maj 16:44

WOMACK & WOMACK - CELEBRATE THE WORLD (SOUL/FUNK MAXI 12" SINGEL) UK 1988

Utropspris

|0 Bud

19 kr

Slutar om

muttelituttan99

SÖRÅKER, Sverige

5.0

muttelituttan99

Verifierad

76 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?